2821
2789
عنوان

بی بی چک

146 بازدید | 21 پست

من دو روز قبل صبح بی بی چک مدیکور زدم و یه خط افتاد چند دقیقه بعد که چشمم بهش افتاد دیدم هاله داره با این حال روز بعد یه بی بی چک دیگه زدم و دوباره هاله پررنگ تری زد بعدظهرش بی بی ویور زدم و منفی شد امروز دوباره البته نه با ادرار صبح بی بی چک مارک دیگه زدم و منفی اینم بگم امروز موعد پریودمه امکانش هست باردار باشم؟ چه کنم؟

بله امکانش هست مدیکور خیلی خوبه کم پیش میاد اشتباه بشه 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اون هاله هایی بعد چندساعت دیدی خط تبخیر ادرارت بوده..بعدم ربطی به ادرار اول صبح نداره من ظهر زدم حامله بودم دوتا خط پررنگ افتاد صبح و شب و ظهر نداره حامله باشی نشون میده بزار سه روز از موعوت بگذره باز بزن

عزیزم اون هاله هایی بعد چندساعت دیدی خط تبخیر ادرارت بوده..بعدم ربطی به ادرار اول صبح نداره من ظهر ز ...

نه بعد خشک شدن نبود همون ساعت اولی نهایت نیم ساعت گذشته بود دومی به محض زدن پیدا شد

انتظار خیلی سخته من درست ۷ روز به پریودم مونده هی خدارو التماس که حامله باشم اگه نباشمم سروقتم پریود شم خسته ام ای خدا هیچ چیزم رو راحت به دست نیاوردم اینم روش😔😔😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز