2777
2789

با مصرف آنتی بیوتیک طولانی مدت درمان میشه ولی بستگی داره تیتر چقد بوده باشه، و اینکه هرچندوقت یکبار باید آزمایش انجام بدید ک ببینم ب درمان پاسخ میدید یا نه، یه کمی طول میکشه تا خوب بشه

با مصرف آنتی بیوتیک طولانی مدت درمان میشه ولی بستگی داره تیتر چقد بوده باشه، و اینکه هرچندوقت یکبار ...

من بيست روزه كه انتي بيوتيك هاي سنگين مصرف ميكنم ولي همچنان درد شديد دارم و شايد بيست درصد بهتر شدم 

اين سرعت كم طبيعيه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان با ويلچر و واكر راه ميرم و وضعيت سختي دارم  ميخوام بدونم اين بحران تا كي ادامه داره؟

میگم ک بستگی ب تیترت داره و پاسخی ک بدنت ب درمان میده نگران نباش، یه خورده سختیشو باید تحمل کرد، دردش هم واقعا اذیت کننده اس

من الان با ويلچر و واكر راه ميرم و وضعيت سختي دارم  ميخوام بدونم اين بحران تا كي ادامه داره؟

سلام گلم شما تب مالتتون خوب شد؟ 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

سلام عزیزم تب مالت شما خوب شد؟ درمان قطعی داره  دخترم مشکوک به تب مالته

سلام بله الحمدالله خوب شد 

آزمایش خون بدید اگر عفونت بود و دیگر علائم رو داشتن احتمالا تب مالته