2777
2789

فکر کنم ۵ تا ۶ ملیون آزمایشگاه معروف شهر برو 

آمینو از شکم مادر سوزن رد میکنن آب دور جنین میکشنن اینو فقط خون میدی باید دکتر تجویز کنه 

مگه خیلی ریسک داری ؟

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
فکر کنم ۵ تا ۶ ملیون آزمایشگاه معروف شهر برو  آمینو از شکم مادر سوزن رد میکنن آب دور جنین میکش ...

ازمایش غربال اولم خیلی خوب بود.دکتر گفت نمبخواد ازمایش غربال دوم رو بدی دیگ‌.من بیخودی دادم.حالا ی فاکتورش ی کم بالاس😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال دیماه سلفری دادم ۳۷۰۰ ... امسال نمیدونم...من نيلو آزمایش دادم دنا و مندل و فرمانیه هم داره فکر کنم ... فروشم با آمینو اینه سلفری آزمایش خونه...آمینو  یه سرنگ و داخل کیسه آب می‌کنن و‌نمونه می گیرن...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

پارسال دیماه سلفری دادم ۳۷۰۰ ... امسال نمیدونم...من نيلو آزمایش دادم دنا و مندل و فرمانیه هم داره فک ...

میدونی تا چ هفته ای میشه انجام داد سلفری رو؟شما چرا انجام دادی؟

میدونی تا چ هفته ای میشه انجام داد سلفری رو؟شما چرا انجام دادی؟

من   چهارده هفته و دو روز بودم .. فکر کنم تا ۱۶ هفته بشه چون خیلیا رو تو غربالگری دوم میفرستن.. 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

میدونی تا چند هفته انجام میدن؟

من از آزمایشگاه نیلو پرسیدم کدوم هفته بهتر این ازمایش بدم گفت از هفته ۱۱تا ۲۲ باز اون آزمایشگاهی ک میخوایی بری قبلش زنگ بزن بپرس که خیالت راحت بشه 

هفته چندی؟

ازمایش غربال اولم خیلی خوب بود.دکتر گفت نمبخواد ازمایش غربال دوم رو بدی دیگ‌.من بیخودی دادم.حالا ی ف ...

الکی پول خرج نکن بچه ات سالم سالم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی