2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10609 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم ترین چیز اینه که اصلا استرس نداشته باشین. فقط سیستم ایمنی تون رو قوی کنین . 

گارداسیل اگر بزنین از تبدیل سوش های بی خطر به سوش های پر ریسک جلوگیری میکنه و البته همه ی سوش ها رو هم پوشش نمیده . ولی موثر و مفیده .

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز
بعد از کجا این ویروس رو گرفتی؟اخه هر چی میزنم تو اینترنت میگن از راه رابطه جنسی بعد یه سری ها گفته ب ...

علم الان نظرشو عوض کرده مقاله خارجی جدید که بخونی نوشته از راه استخر وتوالت فرنگی وحتی حوله خیس هم میگیری من دختر ۱۰ساله ام از استخرگرفت 😔

بعد از کجا این ویروس رو گرفتی؟اخه هر چی میزنم تو اینترنت میگن از راه رابطه جنسی بعد یه سری ها گفته ب ...

عزیزم این چیزا خجالت نداره ماهایی ک ازدواج کردیم یا حتا مجردا از گذشته همسر یا شریکمون ک خودمون  اطلاع نداریم شاید یه رفتار پر خطر داشته، و خودش هم بی خبر باشه، مهمترین راه انتقالش همین رابطه جنسی هست ک معمولا از مردا خیلی بیشتر سرایت میکنه ب خانما ،یعنی اگه خانمی مبتلا باشه احتمال اینکه ب آقا بده کمتره، 

راه های انتقال دیگه احتمالش در حد نیم درصده

چقدر طول کشید با اسید تا خوب شدنش؟

والا دقیق یادم نیست. ببین اسید که میزنه زگیلا سیاه میشه و پوست ییه حالت سوخته پیدا میکنه بعد چند روز میریزه و جای زخم روی پوست میمونه بعد چندماه فکر‌کنم از بین میره حاشون مال من الان هیچ اثری ازش نیستمال من رو کشاله ران بود تقریبا

2827
2791
2779
2792