2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 10706 بازدید | 133 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم ترین چیز اینه که اصلا استرس نداشته باشین. فقط سیستم ایمنی تون رو قوی کنین . 

گارداسیل اگر بزنین از تبدیل سوش های بی خطر به سوش های پر ریسک جلوگیری میکنه و البته همه ی سوش ها رو هم پوشش نمیده . ولی موثر و مفیده .

تازه وارد نیستم . این سومین کاربریمه . حکایت زبون سرخ و سر سبز
بعد از کجا این ویروس رو گرفتی؟اخه هر چی میزنم تو اینترنت میگن از راه رابطه جنسی بعد یه سری ها گفته ب ...

علم الان نظرشو عوض کرده مقاله خارجی جدید که بخونی نوشته از راه استخر وتوالت فرنگی وحتی حوله خیس هم میگیری من دختر ۱۰ساله ام از استخرگرفت 😔

بعد از کجا این ویروس رو گرفتی؟اخه هر چی میزنم تو اینترنت میگن از راه رابطه جنسی بعد یه سری ها گفته ب ...

عزیزم این چیزا خجالت نداره ماهایی ک ازدواج کردیم یا حتا مجردا از گذشته همسر یا شریکمون ک خودمون  اطلاع نداریم شاید یه رفتار پر خطر داشته، و خودش هم بی خبر باشه، مهمترین راه انتقالش همین رابطه جنسی هست ک معمولا از مردا خیلی بیشتر سرایت میکنه ب خانما ،یعنی اگه خانمی مبتلا باشه احتمال اینکه ب آقا بده کمتره، 

راه های انتقال دیگه احتمالش در حد نیم درصده

چقدر طول کشید با اسید تا خوب شدنش؟

والا دقیق یادم نیست. ببین اسید که میزنه زگیلا سیاه میشه و پوست ییه حالت سوخته پیدا میکنه بعد چند روز میریزه و جای زخم روی پوست میمونه بعد چندماه فکر‌کنم از بین میره حاشون مال من الان هیچ اثری ازش نیستمال من رو کشاله ران بود تقریبا