khanoooomaseman مدیر عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 1532 عنوان زیربغل عقد | مشاهده متن کامل بحث + 1661 بازدید | 43 پست بچه ها من زیر بغلم سیاه شده عقدمه پس فردا چیکار کنممممممم دارم دیوونه میشم 1401/08/11 | 07:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زالزالک عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 2434 من چرا اصلا حوصله جشن عقد و شلوغی ندارم؟ 😂الآن استارتر حرفشم زد استرس گرفتم 😂😂 هرقدر انسان شریفتر، نجیبتر و حساستر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد، و این دو علت دارد: یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمیبیند، و دیگر اینکه منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکردهاست. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
لیاناخانومییییی عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2572 من چرا اصلا حوصله جشن عقد و شلوغی ندارم؟ 😂 الآن استارتر حرفشم زد استرس گرفتم 😂😂 منم آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
nazam_askim عضویت: 1399/03/24 تعداد پست: 1596 همون تو بار اول؟ آره دیگه همون موقع ک موم بندازی ریشه موها کنده میشه خیلی بهتر میشه
فندوق_خانوم عضویت: 1399/08/05 تعداد پست: 9818 پمادزینک بزن یکم بمونه روشن میکنه "همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 سفیدکننده ی کل بدن بخر.....همونی که تواینستاتبلیغ میکردن....باآب وعرق هم پاک نمیشه.....من خریدم خیلی خیلی راضی هستم من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6091 سفید اب بزن گلی تااون موقع چن دفعه حموم برو سفید اب بزن خدایا شکرت ♥️♥️♥️
توومنن عضویت: 1399/12/23 تعداد پست: 6091 سفیدکننده ی کل بدن بخر.....همونی که تواینستاتبلیغ میکردن....باآب وعرق هم پاک نمیشه.....من خریدم خیلی ... میشه اسموشو بگید خدایا شکرت ♥️♥️♥️
شادی۱۳۹۵ عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 1227 سفیدکننده ی کل بدن بخر.....همونی که تواینستاتبلیغ میکردن....باآب وعرق هم پاک نمیشه.....من خریدم خیلی ... لطفا اگه عکسشو داری بفرست
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 میشه اسموشو بگید من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 لطفا اگه عکسشو داری بفرست من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
saaaana عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 1358 میشه وقتی سر سفره عقد بودی برا من دعا کنی خدا به دلم ارامش بده حالم اصلا خوب نیس💔میگن اینجور موقه ها دعا میگیره🙏
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4854 چند گرفتی؟ تیرماه گرفتم۱۵۰هزارتومن من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه