2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاش از قبل بر عملت جم میکردی پول 🥲

سه ساعته دارم داستان میگم برات؟؟؟ نمیشه پس انداز کرد 

از خرج خونم میزنم چندماهه تونستم چندتومن پس انداز  کنم

ب حرفای ک بهت میزنن اینجا سطحی نگاه نکن قشنگ فکر کن بخاطر خودت میگن

سه ساعته دارم داستان میگم برات؟؟؟ نمیشه پس انداز کرد  از خرج خونم میزنم چندماهه تونستم چندتومن ...

ینی هیچی 😱 بابا بخدا ۱۱ تومن خوبه یکم قناعت کن جم کن حداقل برا عملت البته ک باید از قبل ی جوری حم میکرد ینی صاف ۱۱ تومن میاد و نمیتونی پس امداز کنی خب ماهی ۴ تومن خرید خونت دو تومنم تو ماه خرج کنی باز ۵ میمونه

ینی هیچی 😱 بابا بخدا ۱۱ تومن خوبه یکم قناعت کن جم کن حداقل برا عملت البته ک باید از قبل ی جوری حم م ...

میخای بیام سیر تا پیاز خرجمو بگم برات تا قانع بشی نمیشه پس اندازز کنم، گلم قسط میدیم 

شما در جریان نیستی خط فقر 18 ملیونه

چطوری وام ازدواجتون ۸۰۰تومنه؟! مال ما نفری نزدیک ۱۲۵۰ هس:/

عزیزم من قللن گرفتیم ۸۳۰ تومن هس ۱۰۰ میلیونی نامزدم هنو نگرفته ک هنوز عقدم نکردیم لابد زیاد شدا شما وامتون چقد بود

من نمیدونم برا چی تعلیق میکنن ولی باشه نگو 

عزیزم چون بعضیهاشون میان ودروغ میگن درحالیکه من ب عنوان قرآن خوان ونایب توسایت معتبرمعرفی میشم وکلامیگن اینجاگذاشتن ممنوع هستش وبعضیهامیان والکی تهمت میزنن که دروغگوییم و...ماروهم قاطی بعضیهاکه گفتم میکنن

عزیزم من قللن گرفتیم ۸۳۰ تومن هس ۱۰۰ میلیونی نامزدم هنو نگرفته ک هنوز عقدم نکردیم لابد زیاد شدا شما ...

چطوری قبلا گرفتین ولی هنوز عقدم نکردین؟😐🙄

۱۲۰تومن

یعنی ۲۰تومن انقد بیشتر میفته؟!چه جالب

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ