2777
2789
عنوان

حقوق ۶ میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 2973 بازدید | 154 پست
خب خداروشکر این خصلتشو پس شناختی چون بار دومه خیلی با احتیاط بیشتری باید جلو بری فکر نکن شناختیش و ...

اون ک اره بعدها بازم معلوم میشه ولی درکل اینکه بگی طرفم پولداره ملاک نیس با آدم پولدارم زندگی کردم مبدونم 

چه سخت خب شوهرت بره کارگری حداقل ۶ یا ۷ تومنی میدن

کارنیست خودش هم بیماره  همینو ب سختی میتونه باورکنین ی گوشی داریم باهم استفاده می‌کنیم فکرمیکردیم یهواینجوری گرون بشه وشوهرم بعدکرونا ب بیماری مبتلا بشه و....

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

و توی دوستی خرج و مخارج خونه نیست پسرا دستشون بیشتر بازه برا خرج کردن 

دقیقا ادم دست و دلباز باشه

وقتی پولی نیست چیو خرج کنه؟

اخه کارگری الان درامدش خیلی بالاس نمیدونم چجوری شش تومن این اقا میگیرن

من تا روزی یک تومن کارگر تو تهران دیدم واس نظافت منزل میان

من همیشه میگم خوش به حالشون نه درس و سختی درس کشیدن ولی حقوقشون از کارمندو مهندس بالاتره

اون ک اره دبگ میدونم 

اینم بگم حقوق شوهر من ماهی 11 تومنه 

فقط خیلی جدی باهاش صحبت کن ک جویای کار باشه 

باهمین یه جمله کارگری همینه دیگه، شونه خالی نکنه خودشو راحت نکنه، مردها عجیب موجوداتی هستن 

اتمام حجت کن باهاش، امیدوارم ی کار خوب گیرتون بیاد

بچه دارم سعی کن زود نشی، 

اون ک اره بعدها بازم معلوم میشه ولی درکل اینکه بگی طرفم پولداره ملاک نیس با آدم پولدارم زندگی کردم م ...

من اینو گفتم؟

اشتباه ریپلای کردی عزیزم

من اصلا اسم پول نیاوردم

ولی شغل اون اقا شغل پول دراری اتفاقا هست

فقط جای خوبی حتما کار نمینه

کارنیست خودش هم بیماره  همینو ب سختی میتونه باورکنین ی گوشی داریم باهم استفاده می‌کنیم فکرمیکرد ...

نچ چقد دلم گرف کاشکی من پولدار بودم بخدا خیلی دوسدارم دست بقیه هم بگیرم اما چه کنیم ک خودمونم زندگی معمولی داریم همه شرایط بد اما برا شما خب خیلی پیچیده شده اگر شوهرت گیزاره خودت برو سرکار بچه هات چن سالشونه خونه ماشبن دارید؟

نچ چقد دلم گرف کاشکی من پولدار بودم بخدا خیلی دوسدارم دست بقیه هم بگیرم اما چه کنیم ک خودمونم زندگی ...

خونه نداریم پیش بابام هستیم زندگی من خیلی پیچیده شدخداالهی ب حق ۵تن رزقتون پربرکت تنتون سلامت باشه همیشه

حقوق شوهرت ک خوبه چطور نمیرسونید🥲 ینی خرج خانوادشم میده؟

منکه نگفتم نمیرسونیم، میگم اوضاع خیلی خرابه با این پولا و این حقوقا نمیشه پیشرفت کرد نمیشه پس انداز کرد نمیشه خوشی کرد نمیشه زندگی کرد ب معنای واقعی