2777
2789
عنوان

کیک پزا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 37 پست
ممنونم امیدوارم کردید منم کلاس رفتم‌و میخوام درست کنم بفروشم ولی فقط تو‌این مرحله گیر کردم خیلی نارا ...

فقط اعتماد بنفس داشته باشه و تمرین زیااااااد 

ببین خامرو بزار تو یخچال تا کم کم‌یخش وا شه ، هر مارکی برای یه زمانی خوبه بعضی اوقات بهترین‌مارکا هم خراب از اب درمیان بهتره از لوازم‌قنادی ک‌میخری بپرسی کم‌کم‌دستت میاد 

بعد بیار بیرون اینقد خامرو بزن که مث قله ی کوه بشه همینجور بمونه زیاد از حد نزن چون آب میشه 

چندبار درست کنی اوکی میشی خیلی آسونه من‌بدون‌کلاس با تجربه ی خودم‌بهترین کیکارو میپزم فقط با تمرین زیاد اینقد خراب کردم‌دستم اومده

کار خوبه خدا درست کنه...🌹❤️
مدت خاصی نیست ، باید دقت کنی که مثل بستنی باشه که در حال اب شدنه ، یعنی وقتی قاشق میزنه بهش اونقدری ...

ببخشید اخرین سوالم بپرسم دیگه اذیتتون نمیکنم شرمنده 

از فریزر میذارید تو یخچال یا محیط ؟ 

اون حالت هایی که فرمودین متوجه شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اعتماد بنفس داشته باشه و تمرین زیااااااد  ببین خامرو بزار تو یخچال تا کم کم‌یخش وا شه ، هر ...

واقعا خیلی امیدوارم کردین پس اولش همینجوریه حتما با تمرین بهتر میشم 

من مستقیم از فریزر میذاشتم بیرون دفعه دیگه میذارم یخچال 

خیلی ممنونم 🌹🙏 

ببخشید اخرین سوالم بپرسم دیگه اذیتتون نمیکنم شرمنده  از فریزر میذارید تو یخچال یا محیط ؟  ...

خواهش میکنم ، من عاشق کمک کردنم اذیتی در کار نیست راحت باش ، ببین اگه عجله داری زار تو محیط ولی الان خونه ها گرمه به نظرم بزار تو یخچال و حواست باشه زیاد اب نشه ! محیطم باید تا جایی که ممکنه سرد باشه ، وقتی خامه رو هم ریختی تو قیف دستت دستکش بموش تا گرمای دستت منتقل نشه ، درضمن زیاد تو دستت نگیرش زود خامه کشی کن 

در آغوشِ خدا {🤍}
خواهش میکنم ، من عاشق کمک کردنم اذیتی در کار نیست راحت باش ، ببین اگه عجله داری زار تو محیط ولی الان ...

ممنونم سلامت باشین ایشالا 

پس با توجه به نکاتی که گفتین فردا انجام میدم ایشالا که خوب بشه از این مرحله رد شم 

🌹

واقعا خیلی امیدوارم کردین پس اولش همینجوریه حتما با تمرین بهتر میشم  من مستقیم از فریزر میذاشت ...

امیدوارم‌موفق باشی خانومی سوالی داشتی بپرس ازم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم 🌹🌹🌹

کار خوبه خدا درست کنه...🌹❤️