2777
2789
عنوان

کیک پزا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست
ببین فقط نکاتو باید رعایت کنی و اینکه اصلا زمان مشخصی نداره و به قدرت همزمان بستگی داره ، اول اینکه ...

اتفاقاً باید یخمکی باشه. شل باشه دیگه فرم نمیگیره. بلایی که توی تولد شوهرم سر خامم اومد همین نکته بود. مجبور شدم کیک لختش کنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورتون اینه که برم همزن بخرم حتما وگرنه موفق نمیشم درسته ؟؟ 🥲

اره که به صرفه نیست نمیشه حالا امتحان کن سفتم بشه بزنی رودکیم شل میشه مثل بیرون نمیشه

میتونی خامه آماده از قنادی هم بگیری راحت و به صرفه 

اتفاقاً باید یخمکی باشه. شل باشه دیگه فرم نمیگیره. بلایی که توی تولد شوهرم سر خامم اومد همبن نکته بو ...

نههههه نمیگم ابکی ، مثل بستنی ای باید باشه که در حال اب شدن ، اگه کامل اب بشه اصلااا فرم نمیگیره اگرم توش یخ باشه فرم میگیره ولی شل میشه ، یک عدد با تجربه هستم که هیییچ وقت حتی اولین بار خامم خراب نشد و خوب فرم گرفت 😍

در آغوشِ خدا {🤍}
من حدود هفت دقیق میزنم. شاید علائم کاذب رو میبینی شما دیگه نمیزنی. اولش مات میشه ولی بازم باید هم بخ ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی پس به جای مخصوص سالویا میخرم این بار 

فقط شما چه مدت قب از فریزر خارج میکنی میذاری هم شل باشه هم تیکه های سرد داشتهدباشه بعد میزنی ؟؟

ببین فقط نکاتو باید رعایت کنی و اینکه اصلا زمان مشخصی نداره و به قدرت همزمان بستگی داره ، اول اینکه ...

واقعا ممنونم که وقت گذاشتین و اینقد کامل توضیح دادین خیلی لطف کردین 🌹❤️

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی پس به جای مخصوص سالویا میخرم این بار  فقط شما چه مدت قب از فریزر خار ...

من اهواز زندگی میکردم هوا گرم بود نیم ساعته استفاده میکردم. 

الان تهران زندگی میکنم هنوز نخریدم. گلرود خریدم که مضخرف بود و خراب شد

نههههه نمیگم ابکی ، مثل بستنی ای باید باشه که در حال اب شدن ، اگه کامل اب بشه اصلااا فرم نمیگیره اگر ...

میشه بفرمایید چه مدت از قریزر خارج میکنید تو دمای محیط میذارید ؟؟ چه مدت به اون حالت یخمکی میرسه ؟ 

ن عزیزم همین همزنت اوکیه ، مردم با همین سفارش کیک میگیرن دختر همزن کاسه ای برای مصارف زیاد و راحتی ...

ممنونم امیدوارم کردید منم کلاس رفتم‌و میخوام درست کنم بفروشم ولی فقط تو‌این مرحله گیر کردم خیلی ناراحتم 

میشه بفرمایید چه مدت از قریزر خارج میکنید تو دمای محیط میذارید ؟؟ چه مدت به اون حالت یخمکی میرسه ؟&n ...

مدت خاصی نیست ، باید دقت کنی که مثل بستنی باشه که در حال اب شدنه ، یعنی وقتی قاشق میزنه بهش اونقدری یخ نباشه که نیاز باشه فشار وارد کنی به خامه 

در آغوشِ خدا {🤍}