2777
2789
عنوان

دندون نی نی

65 بازدید | 12 پست

ببخشید خانما دخترم یکسال ‌و دوماهشه داره دندون در میاره خیلی اذیتم میکنه اصلا خواب نداره همششش گریه دارم دیوونه میشم کسی تجربه ای داره دعاتون میکنم واقعا😢😢😢😞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از داروخونه دارو بگیر لثشو سر میکنه کمتر اذیت میشه بعد ی جا هم ی کار قشنگدیدم ک ی سوره ی قران میکنن رو دونه گندم میریزن  دور بچه بعد میریزن برا کبوترا انرژی مثبت کبوترا باعث حال خوبه نینی میشه حالا کدوم سوره یادم نیس فک نکنمم زیاد مهم باشه

از داروخونه دارو بگیر لثشو سر میکنه کمتر اذیت میشه بعد ی جا هم ی کار قشنگدیدم ک ی سوره ی قران میکنن ...

چه خووووب مرسی که گفتی عزیزم …از داروخانه براش بی حس کننده گرفتم اگه موقع زدن یکم قورت بده عیبی نداره؟؟

واقعا ضرر نداره چون تاره سرماخورده بوده خیلی استامینوفن بهش دادم دیگه😮‍💨

دستت رو تمیز بشور بزار دهنش گازت بگیره اگه اروم شد مال دندون. اگه نه. شاید تب داره یا یه جایی از بدنش درد میکنه

دستت رو تمیز بشور بزار دهنش گازت بگیره اگه اروم شد مال دندون. اگه نه. شاید تب داره یا یه جایی از بدن ...

خیلی خوووب بود حتماااا انجام میدم ولی دندونش تازه نیش زده مامانم میگه صد در صد از دندونشه تاره هم انفولانزا شدید گرفت ولی الان بهتره خداروشکر 😢