2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا چه موقع؟  من ک صبح بعد از بیدار شدن گزاشتم منفی نشون داد اما به دلیل قرص های ارژانسی هنوز ...

عزیزم تایمش یک هفته بعد از عقب افتادن پریوده 

همون اول صبح هم گفتین رعایت بشه 

عزیزم تایمش یک هفته بعد از عقب افتادن پریوده  همون اول صبح هم گفتین رعایت بشه

اره یک هفته عقب افتاد پریودم دوبار هم تست گرفتم زد منفی هم خب پریود نشدم هنوز علائمی هم ندارم حالم خوبه فقط پریود نشدم بخاطره قرصا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مثلا چه موقع؟  من ک صبح بعد از بیدار شدن گزاشتم منفی نشون داد اما به دلیل قرص های ارژانسی هنوز ...

ولی ایندفعه که گذشت ولی برای ماه های بعد میگم سعی کن اصلااا قرص اورژانسی مصرف نکنی 

من سه مورد دیدم که هیچ وقت حاضر نیستم بخورم

خواهرم به خاطر مصرف زیاد پریوداش کلا به هم ریخت و دیگه الان نمیتونه راحت باردار بشه 

دوستم مصرف کرد ولی به جای جلوگیری از بارداری حاملگیش شد خارج رحمی و یکی از تخمداناش رو در آوردن 

و همکلاسیم که باردار شد ولی سقط شد

اره یک هفته عقب افتاد پریودم دوبار هم تست گرفتم زد منفی هم خب پریود نشدم هنوز علائمی هم ندارم حالم خ ...

اگر بیبی چک قدیمی باشه منفی کاذب احتمالش زیاده 

ولی اگر خیلی شم داری برو آزمایش بده بیست دقیقه آیی جوابش حاضر میشه مطمئن هم میشی 

ولی ایندفعه که گذشت ولی برای ماه های بعد میگم سعی کن اصلااا قرص اورژانسی مصرف نکنی  من سه مورد ...

وایییی خیلی بدههه واقعااا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️الان پریود منم بهم ریخت خدا میدونه کی برمیکرده به حالت عادیش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️نه دیگه اصلا نمیخورم ازش متنفرم جلوگیری طبیعی و کاندوم خیلی بهتره

اگر بیبی چک قدیمی باشه منفی کاذب احتمالش زیاده  ولی اگر خیلی شم داری برو آزمایش بده بیست دقیقه ...

نه جدید بود تاریخش رو دیدم شک ندارم چون میدونم مال قرصه زنگ زدم مشاوره دکتر زنان گفت بخاطره قرصه چون من بی دلیل شروع کردم خوردن جلوگیری طبیعی داشتم اما خب قرص هم میخوردم ک اشتباه بود

اقدام به بارداری دیگه  روز پنج پریود ؟ یا پنج روز بعد پاکی ؟ ببین احتمال بارداری از شب دهم تا ...

اقدام نکردم چون بچه نمیخام 

۵ روز بعد پاکیم 

پریود هام تا ماه پیش منظم بود اما قرص زیاد خوردم ک الان قطع شده الان ۵ روز گزشته از تاریخ پریودیم ک نشدم معلومم نیست کی بشم🤦🏻‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792