2821
2789
عنوان

پریود نشدم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

172 بازدید | 22 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

لطفا راهنماییم کنید من این ماه پریود نشدم تست هم دادم باردار نبودم  هیچ علائم پریودی هم ندارم 

این ماه یه اشتباهیی کردم قرص ارژانسی زیاد خوردم بنظرتون از قرص اینجور شدم؟؟ کیا تجربه داشتن لطفا کمکم کنید🤍🥲

آره عزیزم بخاطره قرصه    چند روز دیگه م لکه بینیت شروع میشه  فقط برای قرصه

واقعاا خدا کنه پریود بشمم اخه حالتشو دارم دردشم دارم اما نمیشم همش توهم بارداری دارم اما خب اشتباهه منه تو خوردن قرص ارژانسی زیاده روی کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الان ۴ روز از وقت پریود شدنم میگزره بنظرتون کی پریود میشم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مال قرصه. هورمونات بهم ریخته. من تو یک ماه دوبار میشدم 

شانس من برعکسه پریودم نکردن اینقدر استرس و فشار بهم وارد شد خیلی بده بنظرتون کی برمیگردم به حالت نرمال؟؟ از چه روشی برای جلوگیری استفاده کنم؟؟؟

واسه من دوماه طول کشید. کاندوم 

واقعاا خیلی سخته دیگه قرص ارژانسی نمیخورم 

میگن ال دی خوبه ؟؟ کاندوم هم استفاده میکنم 

الان اگر نزدیکی داشته باشم مشکلی نداره؟؟  یا حالم بدتر میشه؟؟

واقعاا خیلی سخته دیگه قرص ارژانسی نمیخورم  میگن ال دی خوبه ؟؟ کاندوم هم استفاده میکنم  ا ...

نه موردی نداره 

ال دی هم زیاد خوب نیست نازایی میاره شوهرت باید مراقب باشه اگه اون احتیاط نمیکنه دستگاه بذار اگه بچه داری

نه موردی نداره  ال دی هم زیاد خوب نیست نازایی میاره شوهرت باید مراقب باشه اگه اون احتیاط نمیکن ...

اتفاقا احتیاط میکنیم اما خب من خیلی ترسو هستم من بچه ندارم و بچه هم نمیخام برهمین واسم مهم نیست ال دی نازایی بیاره پس حتما میخورم بنظرتون از کی شروع کنم خوردن؟ چون الان پریود نشدم اما خب میترسم رابطع داشته باشیم!! و اینکه یه سوال دیگه ترشحات سفید رنگ مال چیه هی فک میکنم خون بعد میبینم ک نه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اتفاقا احتیاط میکنیم اما خب من خیلی ترسو هستم من بچه ندارم و بچه هم نمیخام برهمین واسم مهم نیست ال د ...

بذار پریود بشی بعد شروع کن به خوردن یک بستش کامل باید بخوری بعدش پریود میشی. ترشحات سفید بدون بو باشه مشکلی نداره اگه به زرد بزنه و بو داشته باشه عفونته

بذار پریود بشی بعد شروع کن به خوردن یک بستش کامل باید بخوری بعدش پریود میشی. ترشحات سفید بدون بو باش ...

اها ینی الان پریود شدم تمام کردم ال دی رو شروع کنم درسته؟؟؟ بعد قطعش کردم پریود میشه؟؟ 

اره ترشحات سفیده فقط بویی نداره عفونت نیست مثل اینکه

ممنون از راهنماییتون 

من الان بخام پریود شم راهی هست؟ یا اینکه باید منتظر بمونم هرموقه پریود شدم؟؟

اها ینی الان پریود شدم تمام کردم ال دی رو شروع کنم درسته؟؟؟ بعد قطعش کردم پریود میشه؟؟  ...

آره بذار پریود شی خوب شدی شروع کن یک بسته رو کامل بخور بعدچندروز پریود میشی

الان باید صبر بدی خودت پریودشی چون اورژانسی شوک به بدنت وارد کرده 

آره بذار پریود شی خوب شدی شروع کن یک بسته رو کامل بخور بعدچندروز پریود میشی الان باید صبر بدی خودت ...

اره خاک تو سرم واقعا تقصیره منه۳ تا تو یه کماه خوردم واقعا اشتباه بدی کردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ممنون بابت راهنمایی تون خیالمو راحت کردید من فکر کردم حامله ام استرس منو دیونه کرد