2777
2789
عنوان

سوسک😭😭😭

130 بازدید | 11 پست

وای یه صداهایی میومد نور گوشیم رو انداختم دوتا سوسک دم در اتاق یودن یکیش خیلی گنده بود 😭رفتن بیرون در رو بستم 😭وای راه حل چی دارین برا سوسک؟ 

در ورودی پنجره ها همه توری داره 

دستشویی راه بست داره

لامصب از کجا میای😭

چندشم میشه دیگه خوابم نمیبره😭

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 

امحا از داروخونه بخر بزن جاهایی ک میگردن نسلشون منقرض میشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

منم با اینکه خیلی احتیاط میکنم از دستشویی یا بالکن نیان و کلا همیشه چک میکنم ، بازم یهو این چندشارو میبینم تو اتاقن و زندگی تیره و تار میشه برام 🥲💔

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم با اینکه خیلی احتیاط میکنم از دستشویی یا بالکن نیان و کلا همیشه چک میکنم ، بازم یهو این چندشارو ...

خیلی چندشن😭😭😭

برو تو یه حرکت لهشون کن خیلی حال میده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

پودریه یا نه؟ 

نه خمیره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
برو تو یه حرکت لهشون کن خیلی حال میده

با چی لهشون کنم؟ 😂

مشکل اینه چیزی دم دستم نبود در رفت

وااایییی چندشم میشه 

اگ واقعا خوبه بگیرم؟  آخه کامن هم زدیم باز هستن چندشا😑

والا ما زدیم ریشه کن شدن...فقط خیلی کم بزار اندازه نخود بزار جاهایی ک ازش رد میشن 

مرسی گلی😍

قربونت😘