2777
2789

نمیدونی هفته چندی؟😐

تاریخ اخرین پریودت کی بوده خب

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

20شهریور بود اخرین پریودم 

هفت هفته و سه روزی عزیزم

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️
الان برم سونو نشون میده یا صبر کنم 8هفته کامل بشه؟

😂😂😂 ارره بابا الان که بری دیگه ساک بارداریتو نشون میده تا حالا که نرفتی تا هشت هفته صبر کن یهو برو ان شالله صدای قلبشو بشنو❤️

😂😂😂 ارره بابا الان که بری دیگه ساک بارداریتو نشون میده تا حالا که نرفتی تا هشت هفته صبر کن یهو بر ...

اره دیگه صبر میکنم ک دوباره کاری نشه انشاالله ک همه چی اوکی باشه🙏🏻♥️

اره دیگه صبر میکنم ک دوباره کاری نشه انشاالله ک همه چی اوکی باشه🙏🏻♥️

ان شالله ❤️👌🏻

مبارکه عزیزم  میشه بگی علایمت چی بود؟

ممنون عزیزم.علائم خاصی نداشتم فقط سینه هام خیلی حساس شده یه هفته ای هم هست ک به بوی غذا حساس شدم بدم میاد .و صبح ها حالت تهوع دارم خیلی کم.