2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه چیزایی بلددم  بگو اگر تونستم تعبیر میکنم

من ی آقا پسر دوس دارم . خواب دیدم تفریح بودیم بعد کفش پاش خورد به پام من خجالت کشیدم سعی کردم پامو جوری که اون متوجه نشه جمع کنم ی دفعه برگشت نگاه کرد مطمین شد پای منه گفت خب پای زهراست با خیال راحت کف پاشو چسبوند به پای من منم خیلی خوش حال شدم 

من ی آقا پسر دوس دارم . خواب دیدم تفریح بودیم بعد کفش پاش خورد به پام من خجالت کشیدم سعی کردم پامو ج ...

عززیزم این خواب ها تعبیر ندارع 

برگرفته از افکار روزانه و ناخودآگاه 

در مورد روابط تنها خوابی که تعبیر عشق داره بوسه هست

یه چیزایی بلددم  بگو اگر تونستم تعبیر میکنم

من تو خواب دیدم که با شوهرم و بابام و داداشم تو یه ماشین هستیم اولش شوهرم گریه میکرد بعد من انگار از یه چیزی شاکی بودم ولی اونا به حرفم گوش نمیدادن بعد یه سگی بیرون بود سگه حرف زد گفت بیا به خودم بگو 

بعد من از ماشین پیاده شدم سگه خیلی اومد نزدیکم گوشش آورد کاملا نزدیکم که حرفمو بهش بگم ولی من در کمال تعجب اصلا از سگه نمیترسیدم در حالیکه در حالت عادی میترسم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای آرامشم صلوات بفرستید؟

عززیزم این خواب ها تعبیر ندارع  برگرفته از افکار روزانه و ناخودآگاه  در مورد روابط تنها ...

اتفاقا بهش فکر هم نمی‌کردم پارسال همین موقع ها خواب دیدم رفتم خونشون ی دفعه دست انداخت دور گردنم بوسم کرد مامانم گفت ای وای شما نامحرمید ولم کرد

من تو خواب دیدم که با شوهرم و بابام و داداشم تو یه ماشین هستیم اولش شوهرم گریه میکرد بعد من انگار از ...

ما میگیم گریه خوشحالی هس اما سگ میگیم با یکی بحثت میشه با یک نفر خیلی یکی هستی مواظب باش 

ما میگیم گریه خوشحالی هس اما سگ میگیم با یکی بحثت میشه با یک نفر خیلی یکی هستی مواظب باش 

والاه چی بگم جز با شوهرم و خونواده خودم دیگه با هیچکس حرف نمیزنم خیلی وقته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تو خواب دیدم که با شوهرم و بابام و داداشم تو یه ماشین هستیم اولش شوهرم گریه میکرد بعد من انگار از ...

شوهرت چه‌طور گریه می کرد؟ 

گریه آروم تعبیرش شادیه 

گریه محکم و بلند خوب نیست باید صدقه بدی 

بر ای هم صحبتی با سگ هم باید بگم سگ بسته به رنگ و رفتارش به شکل های مختلفی تعبیر میشه 

به نظرم خوابتون هشدار بوده حتما صدقه بده و ایت الکزسی بخون

شوهرت چه‌طور گریه می کرد؟  گریه آروم تعبیرش شادیه  گریه محکم و بلند خوب نیست باید صدقه ب ...

ممنون حتما عزیزم 

شوهرم انگار شاکی بود ولی گریش خیلی بلند نبود 

از طرفی سگه هم حدودا سفید بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40