2777
2789
عنوان

لاک چه رنگی خوشگله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 22 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من رنگای تیره قشنگ نیست

رنگایی که طبیعی هستن خیلی قشنگ تَرَن

کِرِمی

صورتی ملایم

همون کالباسی هم قشنگه

بنفش خیلی کم رنگ که به یاسی بزنه

طلاق بگیرید،مهاجرت کنید،استعفا بدهید وبجنگید اما تحمل نکنید!تحمل دروازه ی جهنم است🩶خیانت عبارت است از انجام هر کاری که می دونین اگر شریک عاطفیتون اونجا بود انجامش نمی دادین🩶🥀عاقبت،همه ی ما زیر خاک آرام خواهیم گرفت؛ما که روی آن دَمی به همدیگر مجال آرامش ندادیم🖤بر این اصل زندگی کن!بودنشان زیباست✨️ و نبودشان ضرری ندارد🤷🏼‍♀️
 چون پوستت سفیده آبی خیلی بهت میاد..  من خودمم که میزنم خیلی خوب میشه

ارهه قشنگه😍

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

من خودم هی این رنگی میزنم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من خودم هی این رنگی میزنم

منم فقط این رنگی دارم خیلی قشنگه میخوام یکم تنوع بدم🥲

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم