2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه جدا...ماما همچین گفت بالایت خوردی خوابیدی...در ضمن همش پیاده روی دارم از سوزش معده یه وعده بیشتر ...

چند ماهته؟ شربت گلوکز بهت دادن ؟

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
اره گفتم ۲۶هفته اوایل هفت ماه

ناشتا خوبه، قند یه ساعت بعده؟ 

دکتر به من قرص متفورمین داده بود، خودمم شیرینی کم خوردم

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼
فردا دوباره ازمایش نوشته برام..خب؟؟راحا زایمان کردی؟طبیعی یا سز؟؟الانم دیابت داری؟

من عدد ناشتام بالا بود شب مربا خورده بودم، آره دستگاه قند خون گرفتم هر روز یه بار ناشتا، یه بارم یه ساعت یه ساعت چک میکردم، خداروشکر زایمان راحتی داشتم، سزارین بودم،بچه سوممه، الانم بعد زایمان تا سه چهار ماه قند ناشتام بالا بود، چون شیر خودمو میدم الانم قند ناشتام درست شده