2777
2789
عنوان

خواستگار 😐✌

945 بازدید | 25 پست

دخترا فردا قراره با خواستگارم حرف بزنم 

ایشون شغلش آزاده و درآمد خوبی داره اما سربازی نرفتن 

اگه بهم بگه قول بده منتظرم میمونی تا برم سربازی و برگردم یا اینکه نشون بیاریم، 

چی بهش بگم؟(خودم نمیتونم اعتماد کنم و قول بدم، رو نشون هم اعتباری نیست)

فقط عقد مطمئنه 😂

بگو اول اسمم بره توشناسنامت بعد برو😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جوابت مثبته یا منفی!؟

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 

باهات موافقم. کی برای یک غریبه منتظر میمونه

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
جوابم مثبته ولی قول یا نشون مورد قبولم نیست

اگر گفت منتظر بمون 

بگو سربازی برای متاهلا اسون ترم هست 

من منتظر نمیمونم و هیچ قولی نمیدم 

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام