2777
2789
عنوان

پسرمذهبی

292 بازدید | 30 پست

سلام یه پسر مذهبی بهم درخواست ازدواج داد ک بعد عید نامزد بشیم اینا بعد بهم میگ ک بهم دست بدیم و اینا منم گفتم ک نه اما پسره گیر میداد و می‌گفت گناه نداره چون آخرش باهم ازدواج میکنم بنظرتون خوبه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وا از همین حرفش معلومه مذهبی نیست 😐

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
وا از همین حرفش معلومه مذهبی نیست 😐

میگ من دنبال دختر چادری اینام من خودمم چادری ام بعد میگ ک من خودم پسر مذهبی مومن و هیئتی ام حتی پسره سید هستش این حرف هارو ک گفت دیگ توی شک افتادم

میگ من دنبال دختر چادری اینام من خودمم چادری ام بعد میگ ک من خودم پسر مذهبی مومن و هیئتی ام حتی پسره ...

اره بایدم شک کنی چون ادم مذهبی اصلا نمیگه دستتو بگیرم و بعدا قراره عقد کنیم گولشو نخور عزیزم ارزش خودتو حفظ کن نزار بهت دست بزنه

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اره بایدم شک کنی چون ادم مذهبی اصلا نمیگه دستتو بگیرم و بعدا قراره عقد کنیم گولشو نخور عزیزم ارزش خو ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون 

بعد هم وقتی میگم بهش ک نه و فلان میگ مزاحم نشم ان شاء الله خوشبخت میشد با کسی دیگ شاید من لیاقت شما رو ندارم و اینا

خیلی ممنونم بابت راهنماییتون  بعد هم وقتی میگم بهش ک نه و فلان میگ مزاحم نشم ان شاء الله خوشبخ ...

خاهش عزیزم خدا کمکت کنه هرچی به صلاحته بشه 

کسی که ادمو بخاد به خاطر اینجور چیزا بیخیال نمیشه

الان چیته دوس پسرته یا خاستگارت؟

دخترانی  که کتاب می‌‌خوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند زیرا آنها با مطالعه می‌‌توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنن