سلام یه پسر مذهبی بهم درخواست ازدواج داد ک بعد عید نامزد بشیم اینا بعد بهم میگ ک بهم دست بدیم و اینا منم گفتم ک نه اما پسره گیر میداد و میگفت گناه نداره چون آخرش باهم ازدواج میکنم بنظرتون خوبه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
میگ من دنبال دختر چادری اینام من خودمم چادری ام بعد میگ ک من خودم پسر مذهبی مومن و هیئتی ام حتی پسره ...
اره بایدم شک کنی چون ادم مذهبی اصلا نمیگه دستتو بگیرم و بعدا قراره عقد کنیم گولشو نخور عزیزم ارزش خودتو حفظ کن نزار بهت دست بزنه
دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ . « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا » « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون بعد هم وقتی میگم بهش ک نه و فلان میگ مزاحم نشم ان شاء الله خوشبخ ...
خاهش عزیزم خدا کمکت کنه هرچی به صلاحته بشه
کسی که ادمو بخاد به خاطر اینجور چیزا بیخیال نمیشه