2777
2789
عنوان

اسم این حالت چیه ؟ دلیلش چیه؟

399 بازدید | 22 پست

من اینجا میگم من راجب زندگی قبلی نشنیدم چند سال پیش یه اهنگ گوش دادم که اصلاا تو سلیقم نبود با اون اهنگ یه خاطراتی اومد تو ذهنم که اصلااا مربوط به من نبود یه ادمایی که اصن نمیشناختمشون تو ذهنم و تا یه مدت اذیت میشدم تا جای که اون اهنگو کلا پاک کردم چند شب پیش همینطور ذهنم رفت سمتش سریع یه نگاهی اومد توذهنم هرچی فک کردم این کی بود؟ کجا دیدمش اصلاا کسی نبود که دیده باشمش ولی خیلی برام اشنا بود انگار اشنا ترین ادم زندگیم بود نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری میشم

حس خیلی عجیبی دارم 

یعنی اصلاا اعتقاد ندارم ولی یه سری خاطرات یادم میاد که اصلااا به من مربوط نیست که من اون اشخاصو نمیشناسم یه مدتم هست نگاه یه اقایی تو ذهنمه /:با خودم فکر میکردم کجا دنبالش بگردم از کجا پیداش کنم ادمو عصبی میکنه

منم قبل خواب گاهی اینجوری میشم ی چیزایی میاد تو ذهنم ک اصن فکرشم نمیکنم

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨
چه جالب  چه دنیای عجیبی ما داریم خدایا

ما هموز مونده تا به توانایای خدا پی  ببریم 

ولی جدیدا اون نگاهی که تو ذهنمه یا یه لخظه میاد جلو چشمم خیلی اشنااسستتت خیلیی اون نگاه بهم ریخته منو قشنگ

بعید نیس حالا قطعا یسری دنیای موازی داریم ولی زیاد درگیرش نشو از زندگیه معمولیت میفتی

اصلاا درگیر نبوددم اصلااا 

ولی انگار یه چیزی منو میکشید سمتش 

2790
2778
2791
2779
2792