2777
عنوان

من فکر میکنم که ...😒😒😑😑

339 بازدید | 7 پست

من دوتا زنعموی خیلییییییی حسود دارم . اونا بچه هاشون تقریبا همسن منن بخاطر همین خیلی رقابت دارن باهامون . هرچی ما داشته باشیم کوچکترین کاری بکنیم اونام باید انجام بدن . بشدت هم بهمون حسودی میکنن . یبار بابام از دهنش پرید گفت من یه خواستگار داشتم از اونموقع حس میکنم اونا از حسودیشون رفتن برام دعا گرفتن 🥺🥺. البته نه که اونا خواستگار نداشته باشن دختراشون ولی اصلا دوست ندارن ما خوشبخت باشیم .بختم بدجوری بسته شده انگار هوام . هیچکی منو نمیبینه باوجود اینکه از همه دخترا بیشتر به خودم میرسم . وقتی میبینم حتی کسایی که ازم کوچیکترن دیگران بهشون توجه میکنن نگاشون میکنن همه پیشنهاد خواستگار دارن ولی من اینجوری ناراحت میشم 😒😒😒😑😑خدا لعنتشون کنه خیلی پیرم کردن 💔💔💔🤦‍♀️🥲😐 حالا هییییچ چاره ای ندارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه چرا همه چیو ب اینواون میگید همین میشه دیگ 

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

دقیقا منم دخترعموم هام و زن عموم اینجورین حتی دعاشون رو هم گوشه خونه پیدا کردم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اینجوری فکر نکن اصلا

قدرت مطلق فقط خداست، به خودت تلقین نکن این چیزارو.

توجه دیگران و خواستگار زیاد داشتنم هیچ اهمیتی نداره در نهایت.

از ته دلت از خدا مرد زندگیت رو بخوا، بهترینش رو برات میرسونه