2777
2789
عنوان

پماد همورویید

1238 بازدید | 15 پست

دوستان پماد انتی همورویدو وقتی روی مقعد زدیم باید بعد چند دقیقه یا چند ساعت پاک کنیم؟؟؟

روش استفادشو کسی میدونه چجوریه و همچنین چقد باید روی مقعد بمونه بعد پاک شه!؟

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم تازگیا هموروئید گرفتم باردارم میتونم از این کرم استفاده کنم؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مگه داخل تزریق نمیکنن:/🚶‍♀️🚶‍♀️

😐منم سوالم اینه،اخع من بواسیر خارجی دارم،بعد با پماد یه پیستون برای تزریغ داخل هم هست،اما روی کارتون کرم نوشته داروخونه ک روزی دوبار بمالید پمادو....منم اومدم پرسیدم ک چجوریاس باید بمالم یا تزریغم کنم!؟

وای منم تازگیا هموروئید گرفتم باردارم میتونم از این کرم استفاده کنم؟ 

عزیز تو بارداری سر خود استفاده نکن ممکنه مضر باشه برو دکتر 

یه مدت استفاده میکردم.. نه نیازی نیست پاک کنی. تازه مرتب باید تجدید کنی تا وقتی بهتر میشی

خوب شدی!؟نوع چند بودی؟برامدگیا رفت؟عوارض نداشت؟

خوب شدی!؟نوع چند بودی؟برامدگیا رفت؟عوارض نداشت؟

تو بارداری مبتلا شدم. بیرون زدگی خیلی خیلی شدید بود.. درد ، سوزش ، خارش شدید داشتم ، پماد جوابگوم نبود فقط میزدم بلکه یه کم اثر کنه. تنها چیزی که نجاتم داد بتادین و اب گرم بود. روزی سه بار ، هر بار بمدت بیست دقیقه تو اب گرم و بتادین مینشستم.. از روز دوم ذره ذره بهتر شدم. الانم برامدگی خیلی ناچیز باقی مونده. وضعیتم خیلی وخیم بود.الان خوب خوبم

درخواست دوستی ممنوع !

عزیز تو بارداری سر خود استفاده نکن ممکنه مضر باشه برو دکتر 

دکتر زنانم وقتش شنبه هست همون میده یا برم گوارش؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

تو بارداری مبتلا شدم. بیرون زدگی خیلی خیلی شدید بود.. درد ، سوزش ، خارش شدید داشتم ، پماد جوابگوم نب ...

خداروشکر،برای منم دعا کن

دکتر زنانم وقتش شنبه هست همون میده یا برم گوارش؟ 

به همون دکتر زنان بگو شاید دارو داد اما اگر درد و خونریزی و...داری دست دست نکن برو دکتر

به همون دکتر زنان بگو شاید دارو داد اما اگر درد و خونریزی و...داری دست دست نکن برو دکتر

باشه عزیزم ممنون 😘