2777
2789
عنوان

پی بدم یا ندم؟

338 بازدید | 8 پست

دوسال باهم بودیم

دوتامون لجباز

ولی سه ماه جدا شدیم قبلاهم جداشدیم ولی برگشتیم دلم تنگ شده بنظرتون پیام بدم بهش؟

تعداد رای : 37
نظرسنجی
ن
28
75%
بده
9
24%

منم لجبازم اما شوهرم نه.. اگر اونم لجباز بود و منت نمیکشید من که کوتاه بیا نیستم اگرم کوتاه بیام حس بدی بهم دست میده حس میکنم غرورم له شده و.. اما اون اینجوری نیست.. بدونه مقصره لج نمیکنه و اشتی میکنه..

کلا با یکی باش که اخلاقش برعکس تو باشه تا همدیگرو کامل کنید.. اگر یکی ابه یکی اتیش باشه.. هر دو اتیش نباشید.. اگر یکی ولخرجه..اون یکی اهل قناعت باشه..تا ولخرجه قناعت کار رو یه کم به خرج کردن سوق بده قناعت کاره هم ولخرج رو به مدیریت کردن خرج هاش.. تا کنار هم بتونن به تعادل برسن.. هر دو مثل هم باشن خوب نیست.. هر دو عصبی یا هر دو لجباز یا هر دو اهل قهر خوب نیست.. هیچ کدوم کوتاه بیا نیست و نم نم از هم سرد میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تو این شرایطم  نمیتونم کنار بیام اونی که غرور و گذاشته کنار من باشم

من اگه بخام پیام بدم اول خودمو مظلوم نشون میدم ک امدم برگردیم ب هم بعد میزنم ب رگبار فحشو میکشم ک کلا مخش رد بده😂😂

من اگه بخام پیام بدم اول خودمو مظلوم نشون میدم ک امدم برگردیم ب هم بعد میزنم ب رگبار فحشو میکشم ک کل ...

پیام دادی؟

تو آیند مدت خبری ازش داشتی؟

میشه‌لطفا‌برام‌دعا‌کنی‌بهش‌برسم‌قشنگم؟🥺
پیام دادی؟ تو آیند مدت خبری ازش داشتی؟

اصلا هیچ خبری ازش ندارم اما تو تل همش عکسای دپ مثلا سیگارو مشروب و..اینا میذاره😐😂

هنوز پیام ندادم گذاشتم هروقت حوصلم سر رفت برینم بهش

اصلا هیچ خبری ازش ندارم اما تو تل همش عکسای دپ مثلا سیگارو مشروب و..اینا میذاره😐😂 هنوز پیام ندادم ...

برای من به بهونه سرماخوردگیم پیام داده بود ولی خب یه طور خیلی خیلی عادی🤦🏻‍♀️

اصلا هیچ خبری ازش ندارم اما تو تل همش عکسای دپ مثلا سیگارو مشروب و..اینا میذاره😐😂 هنوز پیام ندادم ...

خوب کردی😂‌پیشقدم نشی بهتره