2789
عنوان

ان تی ۱۳هفته

157 بازدید | 23 پست

سلام خوبید.من امروز۱۳هفته و ۱ روز ان تی دادم.قبلا۱۱هفتگی پیش ی اقای مسن سونودادم بهم گفته بوداحتمالن پسر.ولی این دکتره بچه سن بود نگفت حتی احتمالش رو.بنظرتون بچه چیه؟؟

بچه ها اگ چشمتون ب این متن خورد واسه براورده شدن حاجتم دعا کنید😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اره رفتم گف پسره😍 من تو تاپیکت بودم قراربود خبر بدم انقد تو پیاما گشتم پیدات نکردم

خخ ای جونم مبارکت باشه.ایشالا قدمش خیره

سلام عزیزم اره رفتم گف پسره😍 من تو تاپیکت بودم قراربود خبر بدم انقد تو پیاما گشتم پیدات نکردم

ازعلائمت میگی یخورده؟

ازعلائمت میگی یخورده؟

از همون روز اقدام دمای بدنم رف بالا 

گر میگیرم همش

حالت تهوع نداشتم و ندارم 

اوایل ترشی میخوردم

ویار ندارم 

صورتم صاف و شفاف شده

موهای بدنم زیادشده دستام خشک شده

اصلا مشخص نیس ک باردارم

از همون روز اقدام دمای بدنم رف بالا  گر میگیرم همش حالت تهوع نداشتم و ندارم  اوایل ترشی ...

ضربان قلب بچه چند بود؟

از همون روز اقدام دمای بدنم رف بالا  گر میگیرم همش حالت تهوع نداشتم و ندارم  اوایل ترشی ...

تست زنجیر و پلاک رو انجام دادی؟حالا ک جنسست مشخص شده انجام بدهدببین چجور میشه.من روی نبض و شکم میگیرم خطی میره

ن بلدنیسم چجوریه ؟بگو الان انجام بدم

زنجیر و پلاک رو روی نبض دستت میگیری.خودش حرکت میکنه .مکث میکنه دوباره حرکت میکنه.میگن جنسیت بچه هارو ب ترتیب میگه.من واسه هرکی گرفتم درست بوده.دایره بچرخه دختره.خطی بره پسر