2777
2789
عنوان

خواهرانه بگید

94 بازدید | 5 پست

من ۲۵سالمه و برای خودم دختر موفق هستم‌  با اینکه خانواده و موقعیت خوبی دارم ولی مورد ازدواج خوبی نداشتم و بچه مذهبی تقریبا بودم اهل ارتباط نبودم خانواده سنتی من همیشه فضای خفه هم ایجاد گردند که ازشون متنفرم یک ماجرایی پیش اومد که  فقط میدونم باید زودتر ازشون جدا شم دور شم  دست بر قضا یک آقایی هست که خیلی موجه هستن متولد ۶۲ و  یکبار طلاق گرفتن اصلا بهم پیشنهاد ندادن میگن موقعیت ازدواج بهتری داری  ولی من ایشون رو از لحاظ اخلاق و موقعیت پسندیدم دد حالیکه نوه خاله م هم قبلا ابراز علاقه گرده ولی اصلا  فامیل نمیخام و متنفرم از فامیلم . من نمیدونم چرا به این اقا فکر میکنم میشه بگین چیکار باید کنم.... 

شما کمبود محبت دارین برای همین به ایشون فکر میکنین 

به روانشناس جهت تراپی مراجعه کنین 

باید طرحواره درمانی بشین

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود تصمیم نگیر، از چاله درمیای میوفتی تو چاه، بعدا پشیمون خانوادت میشی

خداجونم ممنونم که به آسانی و زیبایی و عزتمندانه بهم فرزند سالم و صالح و نابغه و مهربان عطا کردی، خدایا سپاس گذارم 

الان چون میخای از محیط خونه فرار کنی راضی شدی ازدواج کنی...اولا اختلاف سنی زیاده چخبر طرف داره ۴۰ سالش میشه شما هنوز ۲۵ ... الانو نبین ده سال بعدو ببین ک هنوز میخای بگی بشنگی ولی اون دیگه پیره حس و حال نداره...عقده خیلی چیزا رو‌ دلت میمونه