2777
2789
عنوان

آنفلوآنزا و ضعف شدید بعدش طبیعیه؟

4410 بازدید | 35 پست

سلام دو هفته پیش آنفلوآنزا گرفتم و تا دیروز بد نبودم یهو از امروز صبح ضعف شدید پیدا کردم طوریکه نمیتونم از زمین بلند بشم، سرم هم زدم یذره بهتر شدم ولی همونم، چکار کنم؟ طبیعیه؟ 

کاملا طبیعیه

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫  ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم خوب نمیشم، میمیرم، دلم واسه دخترم میسوزه

منم گرفتم خیلی وحشتناک بود ولی خوب شدم

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫  ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)
خداروشکر بهترین، چقدر طول کشید؟ من الان حدود ده روزه 

مرسی عزیزم توهم خوب میشی منم تقریبا دوهفته طول کشید از شدت سرفه بعضی شبا تا صبح بیدار بودم 

مرسی عزیزم توهم خوب میشی منم تقریبا دوهفته طول کشید از شدت سرفه بعضی شبا تا صبح بیدار بودم 

منم همینطور بودم، الان بشدت کم خوابی هم دارم، ولی حالا سرفم تقریبا قطع شده و ضعف و بیحالی اومده جاش

2790
2778
2791
2779
2792