2789
عنوان

کلاس خیاطی

143 بازدید | 7 پست

من خواستم برم دوره طراحی لباس گفت یکسال طول میکشه شهریه هم ۷:۵ میشه 

گفت طراحی بدرد نمیخوره اول باید خیاطی یاد بگیری 

اونم یکساله شهریشم همین حدوده 

من نه چرخ دارم نه اتو

به نظرتون چکار کنم؟

دنبال خیاطی برم یا یه حرفه دیگه

هر چی خاستمو دارم،هر چی بخامم میگیرم😉خدایاااا شکررررت😚😇

میتونی فقط طراحی کار کنی حتما لازم نیست خیاطی بلد باشی اما خیاطی کمک میکنه طرح هارو بهتر درک کنی واگه طرحی زدی که خیاط نتونه بفهمتش خودت اجراش کنی 

یه چرخ خونگی ساده هم داشته باشی خوبه

اما هزینه طراحی لباس خیلی گفته من از اینترنت یه بسته آموزشی با پشتیبانی گرفتم کلش شد یک وسیصد اما آموزش طراحی لباس با نرم افزار و واقعا خوب آموزش میده  فکر کنم آموزش دو بعدی هم داشته باشه اگه بپرسی شاید بتونی با یه هزینه کمتر  یه آموزش خوب ببینی 

پیج اینستا دارن 

اما الان که اینستا کار نمیکنه شاید بتونی از طریق سایتشون ببینی به دردت میخوره یا نه 

سایت بردیا استودیو

میتونی فقط طراحی کار کنی حتما لازم نیست خیاطی بلد باشی اما خیاطی کمک میکنه طرح هارو بهتر درک کنی واگ ...

خیلی ممنون از راهنماییت

دوست داشتم حضوری برم ولی هر جا پرسیدم قیمتا بالا بود 

مدت زمانشم خیلی طولانی بود 

تو سایت یاد بگیرم به نظرت مسلط میشم ک بتونم ازش استفاده کنم بعد؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی ممنون از راهنماییت دوست داشتم حضوری برم ولی هر جا پرسیدم قیمتا بالا بود  مدت زمانشم خیلی ...

توی این پیج بچه ها حین کار کردن توی گروه نمونه کار می‌فرستادند و واقعا کارشون خوب بود  آموزشش خوب بود چون هم زمانش دسته خودته هم چون فیلمه میتونی چند بار ببینی 

خیلی ممنون از راهنماییت دوست داشتم حضوری برم ولی هر جا پرسیدم قیمتا بالا بود  مدت زمانشم خیلی ...

اما برای تقویت ایده پردازی هم مطالعه داشته باشی هم خوب اطرافت رو ببینی که ایده داشته باشی  نه اینکه فقط کپی کنی 

اما برای تقویت ایده پردازی هم مطالعه داشته باشی هم خوب اطرافت رو ببینی که ایده داشته باشی  نه ا ...

هزینش خیلی زیاد میشه 

کتابا هم گرونه

دلم میخاست خیاطی ام یاد بگیرم 

هزینه چرخ و اتو و پارچه و میز چرخ و... خیلی میشه 

یکسال طول میکشه 😑

هزینش خیلی زیاد میشه  کتابا هم گرونه دلم میخاست خیاطی ام یاد بگیرم  هزینه چرخ و اتو و پ ...

آره واقع هزینه آموزش خیاطی وطراحی زیاده 

اما اگه یه لب تاب یا کامپیوتر خوب داشته باشه میتونی طراحی با نرم افزار یاد بگیری که  مارولوس دیزاینر ،کلوتری دی هستن اگه داخل اینترنت سرچ کنی میتون ببینی چه شکلی میشه طرح ها 

و هزینه خرید وسیله دیگه نداری خیلی از بچه ها خیاطی بلد نبودن اما طرح ها رو خوب اجرا میکردن  

آره واقع هزینه آموزش خیاطی وطراحی زیاده  اما اگه یه لب تاب یا کامپیوتر خوب داشته باشه میتونی ط ...

خیلی ممنون لطف ‌کردی😍❤