2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

63 بازدید | 4 پست

یک ماه که یه نفری زنگ میزنی به گوشی خونمون شوهرمو فامیلاش می شناسه حتی آدرس خونه رو هم می‌دونه اولین بار که زنگ زد گفت که می خوام باهات دوست بشم ولی شوهرت نفهمه هر چقدر فوش دادم  ول نکرد آخر شوهرم فروش داد قطع کرد 20روز پیش دوباره ساعت دو شب زنگ زد بازم شوهرم فوشش داد دیگه زنگ نزد دیگه گذشت تا دور روز پیش که زنگ زد من خودم تنها بودم چند بار زنگ زد تا ول کرد 

اضطراب اذیتم می‌کنه نمی دونم چی کار کنم 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیخیال

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
چرا پیگیری نمی کنید ببینید کیه؟

دیروز می‌ خواستیم پیگیری کنیم منتهی صاحب خط می خواست که پدرشوهرم بود رفتیم بریدم ولی وسط راه پدرشوهرم گفت موقت بی خیال بشید یه ماه تلفن خونه رو بکشید شاید ول کرد