2777
2789
عنوان

وسواس پریودی😥

3535 بازدید | 26 پست

بچه ها مشکلم اینه وقتی ک پریود میشم مثلا اون لحظه ک میرم دستشویی و میبینم روی لباس زیرم کثیف شده یعنی عزا مییییگیرما میام بیرون میرم حموم دل درد شدید میگیرم بعدش موقع بیرون اومدن از حموم همش فک میکنم باز پاهام نجس شده و.....

بعد اینکه توی پریودی هیچ جا نمیشینم و اینکه همیشه زیرم یه روسری کامواییه...

بچه ها شما وقتی روز اول میرید دستشویی میبینید لباس زیرتون کثیفه چکار میکنید حمام میکنید یا نه؟؟؟ توی مسافرتا چی؟ 

من قبلا اینطور بودم ک میومدم نواربهداشتی میزاشتم و اصلا نم لباس زیرم و... که ب فرش بخوره یا نخوره برام مهم نبود

برام پیش نیومده خیلی وقته

چون تاریخام دارم و از شب قبلش پد میزارم که راحت بخوابم

حموم هم میرم سر پا البته

نگران هیچی نیستم

چون خونریزیم کمه نسبت به خانمای دیگه و همش ۳ روزه

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه به این روند ادامه بدی خودتو داغون میکنی

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

خودمو تو دستشویی میشورمو لباس زیرمو عوض میکنم و میشورم. 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
برام پیش نیومده خیلی وقته چون تاریخام دارم و از شب قبلش پد میزارم که راحت بخوابم حموم هم میرم سر پ ...

تو نظر کرده خدایی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

لباس زیرتو عوص کن لباس تمیز و پد استفاده کنه

پداتو بعد هر بار سرویس رفتن عوض کن لباس زیرتم هر روز عوض کن بشور مشکلی نیس. اون لحظه اول پریودی سریع میری حموم و دل درد میگیری نرو چرا خودتو زجر میدی

اخه واسه من معلوم نیست کی بیاد حدودی میدونم....

یعنی تاریخات منظم نیس؟

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
چرااااا؟؟؟؟؟

چون هم تعداد روزش کمه هم روز دقیقشو میدونی

چون هم تعداد روزش کمه هم روز دقیقشو میدونی

ای جانم

از اول اینجوری بود

ولی خب دل و کمرم افتضاااااااح درد میگیره ها