2777
2789

من دیدم مگه میشه نداشته باشه!!! 

اون ادم هر کدوم با چیز های متفاوت و مشترک

کلی عالم و پرفسور ایرانی و خارجی ک تحلیل کردنش و ثابت کردن حقیقت داره

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیدم مگه میشه نداشته باشه!!!  اون ادم هر کدوم با چیز های متفاوت و مشترک کلی عالم و پرفسور ...

من برام بیشتر اون خانومه که صحنه عاشورا و دیده بود با اون دوچرخه سواره خیلی خیلی عجیب و جالب بود اتفاقا به یه نفرم معرفی کردم دید اونم تا چند وقت پیگیر بود براش جالب بود

بله داره چون با تمام دنیا یکیه نمیشه با همه هماهنگ کرد که یه پرفسور معروف خارجیم یه بار مصاحبه داشت توش هرکی گفت وافعی نیست فقط بگو باشه تو راست میگی

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
بله داره چون با تمام دنیا یکیه نمیشه با همه هماهنگ کرد که یه پرفسور معروف خارجیم یه بار مصاحبه داشت ...

ولی به یه نکته آیی توجه کردین خیلی هاتون به دست امام حسین شفاعت شدن و به این دنیا برگشتن راسته میگن امام حسین کشتی نجاته

بله صددرصد شک نکن حقیقی بیش نیست 

شک ندارم اتفاقا امیدم به زندگی بیشتر میکنه میگم حداقل اینجا اگه سختی بکشیم واون دنیا مزد تلاش و سختی و میبینیم و این برام جالبه اکثرا به دست امام حسین نجات پیدا کردن توجه کردین