2777
2789
عنوان

بچم سقط شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7391 بازدید | 122 پست
عزیزکم خواهر گلم من درکت میکنم😭😭😭 منم ۲۶ شهریور امسال عین تو توی ۸ هفته بچم سقط شد منم مثل شما ...

🙏🥺

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
منم هشت هفته سقط کردم الان ۵ ساله میگذره نشدم ولی نطفه شوهرم ضعیف بود افتاد الان که نطفه نداره صفر ش ...

عزیزم سلام لطفا کمکم کن من یازده هفته ام باید سقط درمانی کنم  فردا باید برم مطب دکتر ولی خیلی میترسم یازده هفته بودی سقطت خیلی دردناک بود؟چه قدر دفع شد با قرص ودارو بود یا ساکشن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سلام لطفا کمکم کن من یازده هفته ام باید سقط درمانی کنم  فردا باید برم مطب دکتر ولی خیلی م ...

واسه من ۸ هفته بود عین پریودی بود نه درد داشتم فقط خونریزی شدید داشتم 

واسه من ۸ هفته بود عین پریودی بود نه درد داشتم فقط خونریزی شدید داشتم 

توروخدا بگو چیکارکردی افتاد

من حالت تهوع دارم همش شکمم قارقار میکنه😭😭😭

نمیتونم هیچی بخورم حتی زعفرون یا داروی گیاهی حالمو بد میکنن

توروخدا بگو چیکارکردی افتاد من حالت تهوع دارم همش شکمم قارقار میکنه😭😭😭 نمیتونم هیچی بخورم حتی ز ...

هیچی بخدا خودش افتاد 🥺

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
عزیزم توروخدا به دادم برس دارم میمیرم همش حالت تهوع جنین مرده میخوام سقط کنم چیکارکنم؟؟؟؟ نمیتونم ...

عزیزم برو دکتر متخصص قرص بده بهت 

زیاد راه برو 

منم تو هفته ی ۱۲بودم چقد ذوق داشتم برم اینبار صدای قلبشو برام بزارن بشنوم چون گفتن تا۳ماه کامل نشه براش ضرر داره یهویی خون ریزی دیدم رفتم سونوگفتن قلبش نمیزنه رفتم سونو واژینال که دقیق باشه بازم قلبش نمیزد تو ۹هفته بچم قلبش وایستاده بود دیگه رشد نکرده بود بستری کردن ۵تاقرص سقط دادن سقط نشداخر جلو چشمم بچه رو با پنس دراوردن سر وبدنشو دیدم خونریزی شدیدداشتم کورتاژکردن رحمم بسته بشه الان شدم یه مرده متحرک دیروز بچم رفت ای کاش مرده بودم این روز ونمیدیدم😭😭😭😭

خیلی بهش وابسته بودم باکلی ذوق منتظر جنسیت بودم ولی علائم پسرداشتم کامل از شوق اینکه بچه چیه ۳رنگ جوراب نوزادی بچه خریدم هرروز باهاش حرف میزدم ولی از دست دادمش🥺🥺😔😔😔کارم شده گریه شبانه روزی هیچ دل خوشی ندارم روحیمو ازدست دادم میفهمم چی میگی چون واقعا سخته 

خیلی بهش وابسته بودم باکلی ذوق منتظر جنسیت بودم ولی علائم پسرداشتم کامل از شوق اینکه بچه چیه ۳رنگ جو ...

عزیزم 🥺 منم فک میکردم قبلی دختره کلا ناامید شدم این بار حامله شدم کلا علائم پسر داشتم از ته دل دختر میخواستم اما انگار باورم شده بود پسره چون همه میگفتن ولی رفتم سونو در عین ناباوری گفتن دختر . همه چیز دست خداست اون بخواد همه چیز درست میشه منم ی بار سقط داشتم ولی بازم خدا بهم نگاه کرد ایشالا ک توام زود مامان بشی ❤️

عزیزم 🥺 منم فک میکردم قبلی دختره کلا ناامید شدم این بار حامله شدم کلا علائم پسر داشتم از ته دل دختر ...

ممنونم عزیزم انشاالله چون خیلی شرایط روحیم بده بعداز دست دادنش منم مردم😔

عزیزم 🥺 منم فک میکردم قبلی دختره کلا ناامید شدم این بار حامله شدم کلا علائم پسر داشتم از ته دل دختر ...

ممنونم عزیزم انشالله اقدام کردم نتیجه بگیرم فقط از سقطم ۵۰روز گذشته بود طاقت نیاوردم انشاالله اوکی بشه اینبار

ممنونم عزیزم انشاالله چون خیلی شرایط روحیم بده بعداز دست دادنش منم مردم😔

🥺 

عزیزم باردار نشدی؟