2777
2789

من دامپزشک نیستم ولی یه چیزایی می‌دونم بگو 

البته اگه خیلی نیاز فوری داری شماره دامپزشک شهرتون دربیار از گوگل زنگ بزن بهت مشاوره میدن

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لیسانس علوم ازمایشگاه دامپزشکی ام درخدمتم

میگم گلم اگه خرگوش ماده رو عقیم.نکنیم مشکلی پیش میاد ؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من دامپزشک نیستم ولی یه چیزایی می‌دونم بگو  البته اگه خیلی نیاز فوری داری شماره دامپزشک شهرتون ...

نه فوری نیست عزیزم....سوالم این بود اگه خرگوش ماده عقیم نشه براش خطرناکه ؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
نه فوری نیست عزیزم....سوالم این بود اگه خرگوش ماده عقیم نشه براش خطرناکه ؟؟

خرگوش ماده ؟ 

اینو نمی‌دونم عزیزم تو گوگل سرچ کن 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
خرگوش ماده ؟  اینو نمی‌دونم عزیزم تو گوگل سرچ کن

ممنونم عزیز از وقتی که گذاشتی.

خرگوش ماده ک عقیم نمیشه اگه نر منظورته نه چرا مشکل پیش بیاد

چرا گلم...اگه نخای براش جفت بیاری عقیمش میکنن.