2789
عنوان

تا حالا شده

42 بازدید | 4 پست

تا حالا شده با تموم وجود واسه یه نفر مایه بزارید بعد جواب محبت تون رو با بیشعوری بده 

دوستی داشتم این قدر که من باهاش صمیمی بودم بیشتر از اون دو نفر نمی تونن صمیمی باشن 

منی که موقع امتحان اگه خوده خدا می گفت نخون می خوندم اگه رو به موت بودم می خوندم روزی که فرداش امتحان ترم داشتیم چند ساعت باهاش صحبت کردم که حالش خوب بشه 

تا مطمئن نشدم حالش خوب شده نمی خوابیدم قبل خواب پیام می دادم مطمئن باشم خوبی اگه خوبی بخوابم 

پول می خواست برا منی که کلا بابام روزی ۱۰ تومن ۲۰ تومن بابام بهم می ده ۱ ملیون جور کردم دادم بهش اذیت نشه یه وقت درسته بهم پس داد ولی من اون پولو به سختی جور کردم 

نزدیک ۱۰۰۰ بار باهم رفتیم بیرون 

حتی با مامانم می خواستم برم بازار اونم باهامون اومد 

شبا با مامان و بابام می رفتیم هیبت دنبال اونم می اومدر د بابام زورش می. اومد ولی به خاطر من می رسونذش 

هیچ وقت بدون اون از مدرسه برنگشتنم 

اگه تاکسی می گرفتم اونم می رسوندم اگه مامانم می اومد باهم می رفتیم اگه دلش می خواست پیاده بره حتی اگه خسته بودم تاکسی نمی گرفتم اون جایی که مسیرمون مشترکه باهم بریم 

چون تو سالن کار می کرد به بهونه های مختلف همش سالن بودم یه موقع صورتم خیلی هم مو نداشت ولی چون اونو ببینم نوبت می گرفتم می رفتم سالن 

یه بار توحرفاش گفت کسی تولدم بهم تبریک نمی که پول تو جیبی چند ماهم جمع کردم براش تولد گرفتم 

حرف های که به اون می زدم حتی به مادرم نمی تونستم بگم 

از هرکسی بهم نزدیک تر 

یه بار باهم رفتیم بازار از یه لباس خوشش اومدو نخرید فرداش رفتم برش خریدم کادو کردم بهش دادم 

حالا بدون هیچ دلیلی حتی یه کلمه هم با من حرف نمی زنم 

دعوامون نشده فقط دلش نمی خواد بتمن دوست باشه 

امروز دوست مشترک مون اومد مدرسه اون قدر باهاش خوب برخورد انگار زلیخا یوسف دیده درحالی که هیچ کدوم از کارایی که من براش کردم نکرده بود 

موقعی حالش بد بود کارش گیر بود منو می دید فقط حالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷