2777
2789
عنوان

یک روز به موعد

263 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من امروز روز ۲۸ سیکلمه

ماه پیش ۲۹ روزه بودم و معمولا هم ۲۹ روزه هستم

علائمم ماه پیش مثل سنگینی سینه و حساسیت و سفت شدن سینه و به شدت کشاله پاهام درد میکرد و علائمم مشابه بارداری بود ولی پریود شدم 

این ماه علائمم خفیفه مثلا سینه هام خیلی حساس نشده دل درد خاصی ندارم کشاله رونم که هر ماه درد میگیره خیلی کمتره و جوش هم تو چونم میزدم ولی این ماه کمتره  و بی بی روز ۲۷ با ادرار صبح زدم منفی شد مارک vivere 

کسی علائم منو داشته که باردار باشه  

کلا هیچ اعتمادی به علائم نکن...فقط آزمایش

من ماهی که هیچ علایمی نداشتم باردار بودم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آزمایش که خیلی زوده حداقل یه هفته دیگه باید بدم 

من یروز قبل موعد دادم بتام ۵۱۴ بود...تا چهار پنج روز پیششم نشون میداد ینی

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
سیکلت چند روزه ست؟ منظمی؟

تقریبا منظم بود...معمولا ۲۸ ۲۹ و ۳۰ روزه بودم

کی بی بی چک مثبت شد؟

بی بی چک نذاشتم کلا...مستقیم رفتم آزمایش دادم