2777
2789
عنوان

ماشین اولی

179 بازدید | 11 پست

سلام من می خوام تازه رانندگی رو شروع کنم فعلا دارم مهارتی میرم،می خوام یک ماشینی بخرم که هم جمع وجور باشه وهم هزینش پایین،چه ماشینی رو پیشنهاد می کنین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط و فقط پراید

اولین ماشین باید پراید باشه چون خواه ناخواه یا بهت میزنن یا تو میزنی 

ناشی هستی و مهارت کافی نداری 

من اولین ماشینم پراید ۱۳۲سفید رنگ یادش بخیر😍

الان دنا پلاس

تیبا ۲چطور؟

تیبا۲ هم خوبه فکر کنم

دوستم تازه گواهینامشو گرفته بود کوییک اس گرف همین تابستون صفر

الان نگاه کنی ب ماشین انگار واسه ۱۰ سال پیشه

واسه همین میگم ماشینی بگیر ک خرجش پایین باشه خدا نکرده اگرم جایی زدی و حتما سفید بخر

فقط و فقط پراید اولین ماشین باید پراید باشه چون خواه ناخواه یا بهت میزنن یا تو میزنی  ناشی هس ...

ظاهرا تجربتو تو رانندگی زیاده،اگر تصادفی پیش اومد بهترین کار چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

ظاهرا تجربتو تو رانندگی زیاده،اگر تصادفی پیش اومد بهترین کار چیه؟ممنون میشم راهنماییم کنید

خونسردیتو اول حفظ کن شلوغ بازی هم درنیاری اروم باشی

حتما عکس بگیر از ماشینت بعد تصادف هم از ماشین خودت هم از ماشین طرف مقابل که بعدا شاکی نشه ک فلان جا رو هم زدی داغون کردی اگر همچین ادعایی کرد عکس نشون بدی این اتفاق برام افتاده و میخواس ازم بیشتر خسارت بگیره

اگر تو نزدیکی محل زندگیت تصادفی خدایی نکرده رخ داد حتما با پدری یا دامادی یا ی ادم مطمن تماس بگیر تا خودش رو برسونه اینجور مواقع خانمارو اقایون گیر میارن اخه میخوان قضیه رو ماسمالی کنن یا ب نفع خودشون تموم کنن

بعدش با افسر حتما تماس بگیر

اگر مقصر بودن بیمه کارت ملی چیزی حتما ازشون بگیر 

اگر با سگی یا حیوانی خب خلاصه هس دیگع خدایی نکردخ تصادف کردین همونجا با افسر تماس بگیرین اگر ماشینتون صفر هس بیمه بدنه تعلق بگیره و همونجا صورت جلسه کنن وگرنه بعدا زیر بار نمیره اداره