2777
2789
عنوان

آنفولازا 😣😷

691 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها 

میخواستم ببینم کیا گرفتین این آنفولازا جدیده رو؟

همه خونواده ما گرفتن ،من خودم در حد مرگ تب و لرز و سرفه 

دختر کوچیکم از اول مهر این سومین باره که گرفته ریه هاش درگیر شدن که دستگاه بهش وصل کردن و دگزامتازون و اسپری تا بهتر شده خدارو شکر

ولی میخواستم ببینم دل درد هم علایم این ویروس هست یا نه؟چون دخترم از دیروز تا حالا میگه دلم درد می‌کنه حالت تهوع و اسهال و یبوست هم نداره

ولی نمیدونم چرا دل درد داره 

دارم دیوونه میشم ،،تا شب که شوهرم بیاد میبرمش دکتر 

ولی میخواستم ببینم کسی با آنفولازا دل درد هم گرفته؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برای بار دوم گرفتمش ای خدااااا😭😭😭😭😭

دارم میمیرم..پنی سیلین نمیزنن تا خوب بشیم همش باید چند دور بریم سرم بزنیم

تب و لرز بدن درد سر درد سوزش سینه بیحالی سرفه..دل درد ندارم

ببرش یه متخصص

پدر مادر منم درگيرش شدن مادرم بنده خدا ميگه تو اين ٦٠ سال عمرم اينشكلي نشده بودم 

عزيزم دلدردش هم ميتونه بخاطر مريضي باشه هم عوارض داروايي كه مصرف كرده

پسر ٩ ماهه منم سه روزه تب داره تا اقر تب بر ميره بازم تب ميشه ٣٨ دندونشم نيش زده درموندم واالله

وای یا خدا مگه چندبار میگیرن من فکر کردم یه بار بگیری خلاص میشی

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

اره دختر منم میگفت دلم درد میکنه . بمیرم با اینکه خوب هم میشن بعدشم باز بی حالن دختر من تب نمیکنه چند روز ولی خیلی بی حاله اصلا خبری از شیطونی هاش نیست 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

پدر مادر منم درگيرش شدن مادرم بنده خدا ميگه تو اين ٦٠ سال عمرم اينشكلي نشده بودم  عزيزم دلد ...

بهش اموکسی کلاو بده تا بیاد پایین   من ی خانومه گفت بهم  گفت هیچکدوم فایده نداره جز اموکسی کلاو  سفکسیم و ازیترو اینا کشکه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
پدر مادر منم درگيرش شدن مادرم بنده خدا ميگه تو اين ٦٠ سال عمرم اينشكلي نشده بودم  عزيزم دلد ...

دختر من که تبش فقط با دیکلوفناک میومد پایین 

خیللللللللللی بد گذشت این چند وقت 

تو مطب هم پر بود از نوزاد