2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

721 بازدید | 50 پست

خانمایی که زایمان داشتن چه طبیعی چه سزارین بیاین از تجربیاتتون بگین

من تو۲۶هفتم ازالان استرس دارم میگم اگ طبیعی شدم از بی حسی استفاده کنم اگ سزارین شدم که هیچی بعدش مجبورم دردارو تحمل کنم😥

من ۳۸ هفته ام🤐

استرس دارم واسه زایمان🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طبیعی بودم و هنوزم آثارش رو دارم میبینم روح و روانم داغون شد...

اگر خوش زا باشی خوبه ولی منی ک ۱۵ساعت درد کشیدم به مرگم راضی بودم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

عزیزم من ۴۸ساعت درد کشیدم طبیعی زایمان کردم  بیمارستان خصوصی هم بودم . تقصیر خودمم بود قبلش نرمشارو نکردم کلاساشو نرفتم . خود زایمانم عااالی بود خیلی خیلی خوب اما دردای قبلش اذیتم کرد فقط  

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

خااااانومااااا زایمان طبیعی بدون درد بیارین هیچی نمیفهمین عااآلی راحت من دو تا بچه آوردم دوتاشم خوابیدم بیدار شدم تو بخش بودم زایمان کرده بودم بخیه هم زده بودن من هیچی ندیده و نفهمیدم 

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
وای انشاالله همه مامان راحت زایمان کنن استرسش زیاده

انشالله😰

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم من ۴۸ساعت درد کشیدم طبیعی زایمان کردم  بیمارستان خصوصی هم بودم . تقصیر خودمم بود قبلش نرم ...

یعنی بنظرت نرمشا تاثیر داره 

من خیلی تنبلی میکنم😐🥴

نمیدونم بخدا هرکی یه جوری تعریف میکنه سر دوراهی موندم

کدوم شهری؟؟؟من بهت طبیعی بدون درد توصیه میکنم جوری ک هیچی نفهمی

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792