2777
2789
عنوان

تجربه زایمان

730 بازدید | 50 پست

خانمایی که زایمان داشتن چه طبیعی چه سزارین بیاین از تجربیاتتون بگین

من تو۲۶هفتم ازالان استرس دارم میگم اگ طبیعی شدم از بی حسی استفاده کنم اگ سزارین شدم که هیچی بعدش مجبورم دردارو تحمل کنم😥

من ۳۸ هفته ام🤐

استرس دارم واسه زایمان🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من طبیعی بودم و هنوزم آثارش رو دارم میبینم روح و روانم داغون شد...

اگر خوش زا باشی خوبه ولی منی ک ۱۵ساعت درد کشیدم به مرگم راضی بودم

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚

عزیزم من ۴۸ساعت درد کشیدم طبیعی زایمان کردم  بیمارستان خصوصی هم بودم . تقصیر خودمم بود قبلش نرمشارو نکردم کلاساشو نرفتم . خود زایمانم عااالی بود خیلی خیلی خوب اما دردای قبلش اذیتم کرد فقط  

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

خااااانومااااا زایمان طبیعی بدون درد بیارین هیچی نمیفهمین عااآلی راحت من دو تا بچه آوردم دوتاشم خوابیدم بیدار شدم تو بخش بودم زایمان کرده بودم بخیه هم زده بودن من هیچی ندیده و نفهمیدم 

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ،💕

وای انشاالله همه مامان راحت زایمان کنن استرسش زیاده

انشالله😰

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم من ۴۸ساعت درد کشیدم طبیعی زایمان کردم  بیمارستان خصوصی هم بودم . تقصیر خودمم بود قبلش نرم ...

یعنی بنظرت نرمشا تاثیر داره 

من خیلی تنبلی میکنم😐🥴