bahar3170 مدیر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2975 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 23 پست دوروزه دردای پریودی و انقباض نامنظم دارم ولی بشدت درد زایمان نیست اگه تافردا زایمان نکنم باید بستری بشم توروخدا دعام کنین هرکارمیکنم شروع نمیشه خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️🔥 1401/08/10 | 16:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar3170 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2975 والاعقب که ننداختم،۶روز دیکه وقتشه واسه این شککردم که میگه لک لانه گزینی و ... انشالله که لک لانه گزینی من خودم نداشتم اصلا بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن که اذیت نشی خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️🔥
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8887 استارتر عزیز امروز روز ۲۰ سیکلمهست از صبح همش حالت تهوع دارم یکم لکهم دیدم ممککه باردار باشم؟میشه ... ببین بزار تجربه خودمو بهت بگم:احساس تهوع تازه از هفته ۶ بارداری به بعد شروع میشه و اون لک ممکنه لک لانه گزینی باشه ممکنه هم نباشهپس به علائم زیاد توجه نکنمهم عقب افتادن موعد پریود و بی بی چک میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4996 اره عزیزم ماماهمراهم میگفت منم از اطرافیان دیدم بعدش بچه مدفوع کرده پیاده روی خیلی خوبه من هرشب میر ... عزیزماصلا نگران نباشنینیمیاد بغلت خیلی زودخودتو اذیت نکن
bahar3170 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 2975 خداوشکر عزیزدلم ان شاءالله نینی بسلامتی امشب بیاد تو بغلت اگرمنو یادت بود ممنون میشم دعام کن ... باشه عزیزم انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️🔥
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4996 انشالله که لک لانه گزینی من خودم نداشتم اصلا بهش فکر نکن خودتو سرگرم کن که اذیت نشی ممنون از نظرت عزیزدلم😘چشم
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4996 ببین بزار تجربه خودمو بهت بگم: احساس تهوع تازه از هفته ۶ بارداری به بعد شروع میشه و اون لک م ... مرسی عزیزدلم از کمکت درست میگی واقعا هیمنطوره ان شاءالله هرچیهست خیر باشه حالت تهوع خیلیداره اذیتممیکنه خصوصا بوی شویدکه همیشه دوسش دارمامروز پاک کردم گزاشتمخشک بشه ،همش تو بینیمه
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4996 باشه عزیزم انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه زنده باشی عزیزم ان شاءالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8887 مرسی عزیزدلم از کمکت درست میگی واقعا هیمنطوره ان شاءالله هرچیهست خیر باشه حالت ... خواهش میکنمتو اقدام سعی کن بیخیال باشی هم زودتر نتیجه میگیری هم اذیت نمیشیاین تجربه خودم بعد دوتا سقط بود میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
rosasea1 عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 4996 خواهش میکنم تو اقدام سعی کن بیخیال باشی هم زودتر نتیجه میگیری هم اذیت نمیشی این تجربه خودم بعد دوت ... چشم عزیزمممنون از کمکت😘