2777
2789
عنوان

فقط سه ماهه 🤩😌

409 بازدید | 16 پست

فقط سه ماه اینکارارو هر روز انجام بده:✨

زود از خواب بیدار شو.

دوش بگیر.

سه صفحه کتاب بخون.

ایده هاتو بنویس.

آموزش ببین.

روی کارت تمرکز کن.

۳۰ دقیقه ورزش کن.

غذای سالم بخور.

شکرگزار باش.

خودتو مجبور کن که خوشحال باشی.

بعد از سه ماه از نتیجه اش متحیر میشی!

تو لایق زندگی خوبی😍🫀

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ربطی نداشت !! من هر روز زود بیدار میشم . طبق روال همیشم خونم تمیزه کتاب خوندنم ربطی به متحیر شدن نداره ! معلوماتت میره بالا یا داستان میخونی وقتت میگذره .. سکر گزاری هم ک خب باید همیشه شکر گزار بود 🤷🏻‍♀️

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹
با دوتا بچه    

با ده تا بچه هم میشه همه کار کرد اگر برنامه ریزی سازنده ای داشته باشیم 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
ربطی نداشت !! من هر روز زود بیدار میشم . طبق روال همیشم خونم تمیزه کتاب خوندنم ربطی به متحیر شدن ندا ...

امکان نداره تغییرشو نبینه کسی 

این تجربه شخصی منه

اینکه خودتو مجبور کنی خوشحال باشی بدترین کاریه ک در حق خودت میکنی

نه اصلا نباید احساساتتونو سرکوب کنید و ادا در بیارید 

ما باید انقدر روی خودمون کار کنیم که تو بدترین شرایط هم بتونیم قوی عمل کنیم 

بچه رو چیکار کنیم🤕😅

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂

من سالیان سال همین روند رو دارم و متحیر نشدم 

امکان ندارد کسی واسه رشد همه جانبه خودش زمان بزارن و تغییر نکنه 

خودم تجربشو داشتم