2789
مرسی گلم حالم کلا بد بود چیزی نمیتوستم بخورم ک بخوام هوس کنم😅 حالت تهوع شدید داشتم تازه تو هفته ۱ ...

فدات گلم .منم تازه دارم خوب میشم فقط ترشی و خیار شور و تمر هندی دوست داشتم بخورم

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
به خدا من جارو هم میکشم براشون جاروشون سنگینه زیر شکمم بدجوری درد داره همش ناله میکنم میگم نمیتونم د ...

آخی عزیزم

چقدر سخته

نمیدونم چی بگم، چون اصلا نباید هیچکدوم ازین کارها رو انجام بدی و خواسته هاش خیلی غیر منطقیه و مشخصه کاملا گیر افتادی.

بازم اگه میتوی با زبون خوش با شوهرت صحبت کن یا از مادرت کسی کمک بگیر بیان سراغت.

انشالله که هیچ اتفاق بدی نیفته برات ولی مواظب خودت باش عوارضش برات نمونه بعدا.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی عزیزم چقدر سخته نمیدونم چی بگم، چون اصلا نباید هیچکدوم ازین کارها رو انجام بدی و خواسته هاش خی ...

فدات شم مهربونم خیلی سختمه ولی چیکار میشه کرد ان شاءالله زودی برادرشوهرم زن بگیره منم راحت بشم فدات شم که بفکرمی ان شاءالله خدا پاره ی تنامونو حفظ کنه 🤲🤲🤲♥️♥️♥️

فدات شم مهربونم خیلی سختمه ولی چیکار میشه کرد ان شاءالله زودی برادرشوهرم زن بگیره منم راحت بشم فدات ...

انشالله عروس تازه میاد و راحت میشی

انشالله به سلامتی و راحتی بارمون رو زمین بزاریم

مراقب خودت باش حسابی، وسط کارهات استراحت بکن حتما♥️🌹

انشالله عروس تازه میاد و راحت میشی انشالله به سلامتی و راحتی بارمون رو زمین بزاریم مراقب خودت باش ...

ان شاءالله عزیزدلم. ان شاءالله به امید خدا گل قشنگم . چشم گلم تو هم مراقب خودت باش . سرما هم خوردم 😣😣 نمیدونم چیکار کنم سر حاملگیم دو بار سرما خوردم 😔😔😔