2777
2789
فردا میرم تو سیزده هفته گلم شما چند هفته ای؟ من کارام خیبی زیاده هرروزم خونه ی مادرشوهرمو تمیز میکنم ...

من اخر هفته ۲۰ هفته میشم

نکن خیلی خطر ناکه

منم مهمون داشتم بعدش تمیزکاری کردم رفتم دکتر گفت دهانه رحمت باز شده سرکلاژ شدم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نمیدونم مادرشوهرم اینو بهم گفت گفت نترس اثلا چیزی نیست من دخترم خونریزی کرد باز بچش سالم موند . نمیش ...

مادرشوهرت برا خودش میگه تو فکر خودتو بچت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اصلا این کارو نکن منم هفته ۱۰ با اینکه جفت پایین نبود، کار تمیزی خونه انجام دادم، ضربه خورد به ...

😔😔😔 اخه چیکار کنم گلم کارای خودمم نکنم مال مادرشوهرم رو باید بکنم مادرشوهرم همش میگه چیزی نیست انقد نترس دخترم خونریزی هم کرده بچش چیزی نشده هر روز کلی پله میرم بالا خونشون رو تمیز میکنم 

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
من اخر هفته ۲۰ هفته میشم نکن خیلی خطر ناکه منم مهمون داشتم بعدش تمیزکاری کردم رفتم دکتر گفت دهانه ...

یعنی بالا نیومد جفتت الانم پایینه ؟؟؟ اخه چیکار کنم مجبورم گلم 

یعنی بالا نیومد جفتت الانم پایینه ؟؟؟ اخه چیکار کنم مجبورم گلم 

من تو انومالی گفت پایینه

۳هفته دیگه باید برم سونو امیدوارم اوضاعم خوب باشه

مادرشوهرت برا خودش میگه تو فکر خودتو بچت باش

همش میرم بالا از خدامه بگه بشین نمیخواد کار کنی ولی اونجا کارام زیاده و متاسفانه نمیگه نیا خودم انجام میدم تازه هرروزم بابد ماساژش بدم دیروز گریه کردم گفتم بهداشت بهم گفتن جفتت پایینه خیلی مراقب خودت باش گفت هیچی نیست به خدا الکی میگن . تازه قراره عروس پاگشا کنیم زیادم هستن وقطی پاگشا میکنیم خیلی خسته میشم 

من تو انومالی گفت پایینه ۳هفته دیگه باید برم سونو امیدوارم اوضاعم خوب باشه

ان شاءالله عزیزم رفتی سنو بگه که اومده بالا سالم بغلش بگیری گلم جنسیت نی نیتون چیه من سنو ان تی گفت بند نافش بین پاهاشه معلوم نیست چیه ولی گفت تقریب رو پسر حساب کنید

😔😔😔 اخه چیکار کنم گلم کارای خودمم نکنم مال مادرشوهرم رو باید بکنم مادرشوهرم همش میگه چیزی نیست ان ...

ای وای

ببین من کارهای خونه خودمو میکردم، کارم سنگین نبود،چندتا بشقاب بلند کردم بزارم تو کابینت، یه لحظه وزن بشقابها اومد رو شکمم. خونریزیم در حد روز اول پریود بود! نه چند تا لکه. تا دو هفته هم لکه بینی داشتم

بعد از خونریزی خیلی تهوع و استفراغ شدید گرفتم تا یک ماه

فکر نکن کار سنگین و خاصی انجام داده بودم

به نظرم یه جوری کن نری اصلا، بگو حال نداری، یا هرچیزی

اون بچه گناه داره

بعدشم استراحت مطلق خیلی سخته صبح تا شب تو رختخواب، بعد یبوست و ...داستان داره، خود شیاف پروژسترون هم بدتر باعث یبوست میشه

همش میرم بالا از خدامه بگه بشین نمیخواد کار کنی ولی اونجا کارام زیاده و متاسفانه نمیگه نیا خودم انجا ...

به نظرم با شوهرت برو دکتر

که دکتر به شوهرت بگه چقدر خطرناکه این کارها

شوهرت اجازه نده کار کنی

ای وای ببین من کارهای خونه خودمو میکردم، کارم سنگین نبود،چندتا بشقاب بلند کردم بزارم تو کابینت، یه ...

به خدا من جارو هم میکشم براشون جاروشون سنگینه زیر شکمم بدجوری درد داره همش ناله میکنم میگم نمیتونم دولاراست بشم درد دارم روی واژنم میگه هیچی نیست این پسره منم رو پسرام اینجوری بودن من نمیتونم بگم نمیام کاراتو بکنم اونم منو میبینه نمیگه نمیخواد کار کنی برو استراحت کن بعد کارامم پاهاشو دراب میکشه میزاره رو شکمم میگه خیر ببینی که خیلی کف پاهام درد داره ماساژش بده منم روم نمیشه بگم پاهاتو از رو شکمم بردار مادرشوهرم پاهاش باید تعویض مفصل کنه نمیتونه کار کنه منم که تنها عروسشونم فعلا 

به نظرم با شوهرت برو دکتر که دکتر به شوهرت بگه چقدر خطرناکه این کارها شوهرت اجازه نده کار کنی

والله کسی مراعات حال منو ندارم همش میگن چیزی نیست مادرشوهرم اول که من معده درد داشتم بهم میگفت ادا درمیاری انگار نوه ی اونا هم نیست . مجبورم من چون کسی نیست کارا رو انجام بده

فدات گلم . خدا حفظش کنه عزیزم چه علائمی داشتی بیشتر هوس چی میکردی؟

مرسی گلم

حالم کلا بد بود چیزی نمیتوستم بخورم ک بخوام هوس کنم😅

حالت تهوع شدید داشتم تازه تو هفته ۱۲، ۱۳ خوب شدم