2777
2789
عنوان

خواستگار

266 بازدید | 7 پست

به نظرتون زشته جلسه اول از خواستگار سنتی بپرسم نظر شما راجع به استخاره چیه؟استخاره راجع به ازدواج چطور؟

چون واقعا رو مخمه اینا که هی میگن استخاره گرفتیم بد اومده!

حالا چه الکی (بخاطر اینکه جواب منفی مستقیم نگن اینطوری میگن) چه واقعی استخاره انجام دادن وقتی مسئله و چالشی نبوده اصن😒...

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لازم نیست شما حرفی بزنید اگر ایشون مطرح کرد اونوقت نظرتون رو بگید

خب شاید ایشون براشون این مسئله مهم نباشه و نخوان نظر منو بدونن🤔

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

[QUOTE=257136097]خب شاید ایشون براشون این مسئله مهم نباشه و نخوان نظر منو بدونن🤔[/QUOTE

اگر براشون مهم نباشه که نمی گن استخاره گرفتم بد اومده!!! کسی که اهل استخاره باشه چه خوب و چه بد معمولا بیان می کنه. شما که نمی تونید همینطوری یهو بگید بدم میاد استخاره کنی

[QUOTE=257136097]خب شاید ایشون براشون این مسئله مهم نباشه و نخوان نظر منو بدونن🤔[/QUOTE اگر براشون ...

منظورم نظر من براشون مهم نباشه که بدم میاد یا نه!

تو جلسه خواستگاری نطرح نمیکنن که میخوان استتخاره بگیرن بعدش که زنگ میزنن اینطور میگن

منظورم نظر من براشون مهم نباشه که بدم میاد یا نه! تو جلسه خواستگاری نطرح نمیکنن که میخوان استتخاره ...

دیگه نمی تونی کاریش کنی. نمی تونی که به مردم بگی حق ندارید استخاره کنید. اما خودت می تونی بگی من حاضر نیستم زندگیم رو بر مبنای استخاره بنا کنم