2777
2789

منم دارم میگفتن زنیان بخور خوبه 

یه مدت به شدت حالم بد بود خیلی بالا میاوردم احساس میکنم استرس بدترش میکنه دکتر گفت چیزایی که جوش شیرین داره نخور ابلیمو هم نخور . ولی من همچنان میخوردم یه مدت چیزایی که طبعشون سرد بود نخوردم خیلی کم میخوردم خیلی خوب شدم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عسل طبیعی یا کندویی هر روز صبح بخور .سیر بخور .

شوهرم با اینا میکروب معدش متعادل شد .با غذا آب و نوشابه و دوغ و ماست نخور و غذای سالم فقط بخوره و فست فود نخوره .اینا رو دکترش گفته و رعایت میکنه .

یه دکتر طب سنتی هم گفته صبحا عسل و زردچوبه و اندازه عدس سیر با هم بخوره تا ۴۰ صبح با شکم خالی خوب میشه . خلاصه عسل و سیر و زردچوبه و پرهیزات غذایی ک گفتم صد در صد موثره

....
سعی کن در اروم ترین حالت ممکن باشی خیلی کمکت میکنه اصلاااانم سری اینا نخور 

سردی سیاه دانه عسل اینام خوبه و این که پونه کوهی خیلی کمک میکنه دم کن بخور واسه من که خیلی خوب بود

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

عزیزم میکروب معده با ازمایش خون مشخص میشه،با یه دوره دارویی و رژیم غذایی جواب میده،اصلااا طب سنتی جو ...

ازمایش دادم آندوسکوپی هم کردم دکتر دارو داده دارم مصرف میکنم اما هنوز بهتر نشدم