سلام من سابقه چهارتا سقط که اولی سال ۹۳ در سه ماهگی ایست قلبی وکورتاژ شدم دومی درسال ۹۴ یک ماهه خودبه خود سقط شد سومی سال ۹۹ به دلیل دیسپلازی اسکلتی در ۶ ماهگی سقط کردم به روش طبیعی وآزمایش ngsاز جنین گرفتن و ژن معیوب داشت همون ژن رو ازمن وشوهرم گرفتن ژن معیوب رو نداشتیم وچهارمی سال ۱۴۰۰ در ۱۴ هفتگی باز خودبه خودی سقط شد باز کورتاژ شدم زیر نظر دکتر ژنتیک هستم میگه جهش ژنتیکی در اسپرم یا درتخمدان هست اما نمیشه تشخیص داد وممکنه در بارداری های متعدد یکی سالم باشه پیشنهاد تخمک اهدایی رو داده اما به دلم نیست آزمایش pgdهم میشه انجام داد اما هزینه اش بالاست و درصد موفقیتش ۳۰ درصد دلم بچه میخواد اما میترسم دیگه طبیعی باردار بشم نمیدونم چیکار کنم😔
تجربه سقط ندارم ولی نابارور هستیم و خودم با اهدایی زیاد موافق نیستم ترجیهم فرزند خوانده ست
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا نکنه 😔منم همین جور ترجیح میدم فرزند خواند بیارم اما اهدایی اصلا بنظرم نمیشه تشخیص داد مادر اصلی ...
آره عزیزم البته آدم تو موقعیت های مختلف نظرش عوض میشه ولی من الان تفکرم اینجوریه میگم دیگه یا بچه خودم و همسرم یا اگه نیست کلا فرزند خوانده باشه
اهدایی بیشتر از این نظر خوبه که میشه از دیگران پنهان کرد و حرف توش نیست
آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑