2777
2789
عنوان

باورم نمیشه 😥😥😥

175 بازدید | 12 پست

بچه هادورتون بگردم الان رفتم توچهارماه تواین چهارماه نمیدونم چراحساب کاربریم بهم ریخت نمیدونیدچقدربهم سخت گذشت دلم میخواست دست تک به تکتونوببوسم ولی ازتون دوربودم یکی توسایت گفت چراخودت دعانمیکنی به دلم افتاده بود که بادعای شماخدامنولایق مادری میدونه بعداین همه انتظارمنم صاحب بچه شدم 

عزیزمادر  توبهترین تفسیرمنی ازتمام زیبایی های دنیا💋💋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدارو هزار مرتبه شكر. انشأالله هميشه سالم باشه

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
خداروشکر عزیزم توام برای من دعا کن بارداربشم

خودم خیلی بهم سخت گذشت انشالله بحق باب الحوائج توهم زودترخبرمامان شدنتوبدی عزیزم

یکسال بیشترمنتظربودیم هیچ مشکلی هم نداشتیم ولی نمیشد هزارتاآزمایش همه میگفتن سالمید ولی خوب نمیشدولی بچه هاازشماچه پنهون دلم خیلی شکسته خییییییلی😭😭😭خداروشکرکه ی بچه سالم بهم داده ولی ازش خواستم التماسش کردم گفتم خدایامن بنده کم طاقتی هستم منوباچیزی که تحمل وطاقتشوندارم امتحان نکن تواین چهارماه همه علائمم پسربود لباس ماشین کلی وسیله براش خریده بودیم چون دوتامون داداش نداریم میدونم خداازحرفم قهرش میگیره ولی توان تی۱۲هفته بهم احتمال زیاددخترگفتن دوتامون توخونه گریه کردیم حالاهمه دلداریمون میدن میگن تا۱۶هفته صبرکنید دخترهم شیرینه من نوکرخدام که بهم هدیه داده ولی شوهرم خیلی داغون شده توروخدا شماپیش خداعزیزترید برام دعاکنید خداخودش دلموشادکنه 

برامنم دعاکنید

اگه خدابخوادزائرامام رضام خودش بحق غریبیش حاجت همه روبده دانتوسبزکنه گره ازکارهمه بازکنه

ان شاالله بسلامتی بیاد توبغلت براخونه دارشدنم یه صلوات مهمونم میکنی😚

خوندم عزیزم آیه الکرسی وصلوات برات فرستادم توروخداتوهم برام دعاکن آن تی اشتباه گفته باشه

خوندم عزیزم آیه الکرسی وصلوات برات فرستادم توروخداتوهم برام دعاکن آن تی اشتباه گفته باشه

ان شاالله خدایه پسرکاکل بسرنصیبتون کنه هرچی به صلاحتونه براتون پیش بیاد

❤️ لایک نکن لایک نکن گلم❤️