2777
2789
عنوان

مامانای باردار لطفا میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 36 پست
جنسیت بچه رو مینویسن جنسیت باردار مگه مردم میشه که بنویسن ؟؟

چون جلوی فامیلی خودم تاریخ تولد خواسته بعدش جنسیت میگم 

مگه فقط خانوما سونو میرن شاید اونجا هست جنسیت مینویسن دیگه من خواستم سونو هاتونو ببینید وگرنه میدونم اقایون باردار نمیشن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چن روز پیش رفتم ۱۳هفته بفرستم‌بلدین بگین؟ البته با صدای قلبش گفت احتمال داره چی باشه ولی خوب گفت ...

والا من تو ۳۲هفته تازه شک کردم 😅😅

دکتر سونو انومالیم خیلی محکم گفت پسر هفته بعدشم رفتم باز گفت پسر الان نمیدونم این چی میگه😅

Famelدختر جنس ماده  Male یعنی مرد جنس نر

عزیز جان اینو میدونم اگر نمیفهمیدم تاپیک نمیزدم که شک کردم تو پیامتون نوشتین همونی که نوشته یعنی پسر رو نمیفهمم 

والا من تو ۳۲هفته تازه شک کردم 😅😅 دکتر سونو انومالیم خیلی محکم گفت پسر هفته بعدشم رفتم باز گفت پس ...

این یه سونو گرافی دیگس رفتی؟؟

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
چون جلوی فامیلی خودم تاریخ تولد خواسته بعدش جنسیت میگم  مگه فقط خانوما سونو میرن شاید اونجا هس ...

میدونم چی میگی عزیزم ولی من تاحالا تو هیچ سونویی ندیدم جنسیت طرف قید بشه واسه همین میگم برو یه جا دیگه که مطمئن شی

یا میتونی زنگ بزنی از منشی بپرسی

میدونم چی میگی عزیزم ولی من تاحالا تو هیچ سونویی ندیدم جنسیت طرف قید بشه واسه همین میگم برو یه جا دی ...

باید برم یه جا دیگه فایده نداره لباس خریدنم باز افتاد عقب😅☹️

شما نمیشه تو عکسای سونوتون یه نگاه کنید ببینید چیزی هست یانه

منم چن روز پیش رفتم ۱۳هفته بفرستم‌بلدین بگین؟ البته با صدای قلبش گفت احتمال داره چی باشه ولی خوب گفت ...

علامت چی بود هفته پنج اینا؟برای تشکیل قلب؟من الان تازه چهارهفته پنج روزمه برای تشکیل قلب میترسم

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁
اره  ۱۷و۱۸هفتم یه جا رفتم  ۳۲هفته یه جا دیگه

جنسیت پسر که از اونجاش مشخصه چطور اشتباه می گن .حالا ماله دختر پیش میاد .من خواهرشوهرم تا چن سونو گرافی گفتن دختره اخرینش گفت پسره

علامت چی بود هفته پنج اینا؟برای تشکیل قلب؟من الان تازه چهارهفته پنج روزمه برای تشکیل قلب میترسم

تشکیل قلب که من ب حساب خودم ۸هفته بودم رفتم سونو .اون موقعه هم زیر شکمم درد می کرد و‌سینه م تغییر کرده بود .ولی تقریبا از ۶هفته و‌اینا حالت تهوعم شروع شد 

اها مرسی من کمی نگرانم 

طبیعیه منم استرس خیلی داشتم .چن روز پیش رفتم آن تی دیگه داشتم از استرس می مردم