2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم

145 بازدید | 10 پست

سلام گلا 🌼🌼🌺🌺😍🌹🌹🌹🌹😍

من یکشنبه سزارین میشم 

لطفا در نظرسنجی شرکت کنید 

تعداد رای : 13
نظرسنجی
آرنیکا ، آریایی نیک رفتار
2
15%
آنیل ، مشهور ، نامدار
7
53%
آرتمیس ،گوینده ی راستی
4
30%
مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
آرتمیس خیلی قشنگه

ممنون گلم به اسم پسرمم میاد آرتیا آرتمیس ولی بقیه دو دلم میکنن میگن تلفظش سخته 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تلفظ آنیل یا آنیلا خوشگله من دوست دارم

آره تلفظش راحته 

نه اتفاقا خوشگله درست صدا بزنی قشنگ میشه 

همون دیگه من خودم قشنگ میگم وای بعضیا انگار از قصد آوای اسمو بد میکنن

نه اتفاقا خوشگله درست صدا بزنی قشنگ میشه 

به نظرتون آرتمیس خوشکلتره یا آمیتیس

همون دیگه من خودم قشنگ میگم وای بعضیا انگار از قصد آوای اسمو بد میکنن

یه عمر قراره تو صداش کنی اگه اسمی انتخاب کنی تو این چن روز عجله ای واونی که نخوای بشع بعد پشیمون میشی.چهار سال دیگه بچه میگه این چه اسمیع رو من گذاشتی.همین ارتمیس قشنگتره همینو بذار.سختیش تو میکشی درد زایمان تو تحمل میکنی تو با سختی بزرگش میکنی اونوخ حق نداری اسمش اون چیزی که به دلته بذاری دو دلتم میکنن؟؟؟هرچی عشقته بذار که بعد پشیمون میشی.یه تاپیک دیدم تو نی نی سایت خانومه بچه ش یه سالش بود قرار بود اسم بچه چیزی دیگه باشه شوهرش اسمی که خودش خواسته بود تو ثبت احوال گذاشته بود .الان میگف صداش که میزنم عذاب میکشم اعصابم خورد میشه تو فکر این بود اسمش عوض کنع

یه عمر قراره تو صداش کنی اگه اسمی انتخاب کنی تو این چن روز عجله ای واونی که نخوای بشع بعد پشیمون میش ...

ممنون عزیزم دقیقا همین طوره چون سر پسر اولم همین جوری شد میخواستم بذارم بردیا ولی چون یکی از اطرافیان اسمش بردیا بود پشیمون شدم هنوز بهش فکر میکنم نمیخوام برای دخترم این اتفاق بیفته