2777
2789

اول از همه باید جوجه بگیری نه مرغ 

بعدش با شیر بزارش بپزه 

بعدش تو روغن فراوان سرخ کن

و حتما رب انار استفاده کن کنار سرو غذات

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه باید جوجه بگیری نه مرغ  بعدش با شیر بزارش بپزه  بعدش تو روغن فراوان سرخ کن و ...

موقع سرخ کردن در قابلمه رو نذارم؟

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی
موقع سرخ کردن در قابلمه رو نذارم؟

نه نیازی نیس

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
واقعاً شیر نشنیده بودم شما از کجا یاد گرفتین 

بخاطر این میزاری توی شیر که بافت جوجه خیلی خشک نشه موقع سرخ کردن 

من جوجه میگیرم طعم دارش میکنم با زعفرون  میزارم تو کره فراوان و روغن بپزه بعد با رب انار سروش ...

ممنون

فقط موقع سرخ کردن در قابلمه رو نمیزاری روش؟

اول از همه باید جوجه بگیری نه مرغ  بعدش با شیر بزارش بپزه  بعدش تو روغن فراوان سرخ کن و ...

یعنی آپز کردنش ب جای اب با شیر باشه؟؟ ی اینکه توی شیر بزاری مواد ب خوردش برا بعدش سرخ کنی؟

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

من با زعفرون و ابلیمو و یدونه پیاز خلالی و نمک و ادویه مزه دارش میکنم بعد داخل ظرف کره روغن و یه لیوان اب میریزم مرغ رو میذارم داخلش یدونه پیاز درسته یه کم پودر زعفرون میریزم میذارم بپزه اب که تبخیر بشه خودش سرخ سرخ میشه. بعد برای سس یه پیاز رنده شده کوچیک رو یکم سرخ میکنم بهش گردو ریز خورد شده و رب انار و یکم اب و گاهی یه کم زرشک اضافه میکنم خیلی خوب میشه شوهرم دوست داره 

من با زعفرون و ابلیمو و یدونه پیاز خلالی و نمک و ادویه مزه دارش میکنم بعد داخل ظرف کره روغن و یه لیو ...

تشکر😘