2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای من میخوام بخدا خیلی محتاجشم ضامنم گیرم نمیاد توی امضام هست

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
واااای من میخوام بخدا خیلی محتاجشم ضامنم گیرم نمیاد توی امضام هست

آره منم ضامنی ندارم و این که حوصله شو هم ندارم برم دنبال کارهای بانکی. از طرفی هم میترسم بفروشم برام دردسر بشه

آره منم ضامنی ندارم و این که حوصله شو هم ندارم برم دنبال کارهای بانکی. از طرفی هم میترسم بفروش ...

الان اسمت توی نوبته؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
 آره منم ضامنی ندارم و این که حوصله شو هم ندارم برم دنبال کارهای بانکی. از طرفی هم میترسم بفروش ...

پس منو چی میگی هرروز صبح از این بانک به اون بانکم 

ما کرجیم اگه واقعا می‌فروشین من می‌خوام و واقعا نیاز دارم شدید

خب دوست عزیز مشکل اینه که نمی‌دونم بفروشم یا نفروشم چون میترسم برام درد سر بشه خودم که وام برنمیدارم اگه به غریبه ای بفروشم و هرماه وام واریز نکنه ضامنش منو می‌شناسه نمیدونم چیکار کنم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792