2777
2789
عنوان

کراشم😿😿💘

242 بازدید | 12 پست

خلاصه بگم بچها باهم اوکی شدیم بعد خیلی قربون صدقه میرف من زیاد خوشم نمیومد ولش میکردی فقد میخواس قربون صدقه بره ولی خیلی مهربون احساسی بعد من دیدم یجاهای زیاد جدی نبود قاطی کردم صبحش نوشتم براش بچه بازی درمیاری بت میگم مث پسربچه‌ ها رفتار میکنی میگی اره دیگه بخاطر همین من نمیتونم موفق باشی اونم گف اوکی خدافظ دیدم از پیش انداختم بیرون منم انفالو کرد بش پی ام‌دادم گفته وا چته گف از چشم‌افتادی خیلی ازت خوشم میومد ولی دیگه بیخیال

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم✌🏽

امضام

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بعدش دوباره زنگ‌زدم‌جواب نداد اس دادم من به هیچ اسگلی دوبار نمیزنم دیدم‌گف قسمت هم نیسیم ایشالا بهترینا قسمتت قبول دارم اشتباه کردم ولی اونم شلوغش کرده یکم

نظرتون چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدش دوباره زنگ‌زدم‌جواب نداد اس دادم من به هیچ اسگلی دوبار نمیزنم دیدم‌گف قسمت هم نیسیم ایشالا بهتر ...

وا خب ولش کن دیگه 

مخصوصا ک اونم اونطوری گفته

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

از دیروز دیگ حرف نزدیم چن ساعت پیش استوری گذاش اگه آدم مهم زندگی من هستین ولی اگه حتی ی روز ازم بی خبر بودین دیگ هیچ کس من نیسین😑😑بنظرتون خودش بم پیام میده؟

وااااخب حالا من یچیزی گفتم بایا انقد خودشو لوس کنه 

بیخیالش بابا... 

بزار هرکاری میخواد بکنه رها کن.. 

پسری که منو چنسال میخواست و دنبالم بود بعد یماه من رابطرو توم کردم خیلی راحت گف توام مراقب خودت باش.. 

همینقدر راحت تمومش کرد بدون یذره تلاش برا نگهداشتنم! 

اتفاقا اونم خیلی قربون صدقه میرفت!! ولی همون شب فهمیدم همششش الکی بوده

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠